Maltepe Mehmet Toprak Hastanesi hizmete başladı

Maltepe'de hizmeye açılan Mehmet Toprak Hastanesi, acil sağlık hizmetleri ve kalp damar hastalıklarıyla ilgili son sistem cihazlarla donatıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Emel ÜNAL BULUT

İSTANBUL- Mehmet Toprak Hastanesi Maltepe'de açıldı. Hastanenin acil sağlık hizmetleri ve kalp damar hastalıklarıyla ilgili son sistem cihazlarla donatıldığını belirten yatırımcı Operatör Dr. Mehmet Toprak, yatak kapasitesinin 160 olduğunu söylüyor.

Toprak, "Burada A plus bir hizmet vermeyi hedefledik. Her biri uzman, profösör olan hocalarımız nezaretinde hastalarımıza 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunacağız. Hastaneyi kurarken bölgedeki ihtiyaçları gözönünde bulundurduk" diyor.

Mehmet Toprak Hastanesi'nde kardiyovasküler cerrahi ve kalp ameliyatları ön plana çıkarılıyor. Hastanede 3 boyutlu anjiyografi cihazı, girişimsel radyolojik işlemler fark yaratan unsurlar olarak dikkat çekiyor.

"Maltepe ve bölge halkının sağlık sorunlarının çözümünde çok önemli bir rol alacağız" diyen Mehmet Toprak, hastanenin zamanla 300 yatağa çıkarılabileceğinin de altını çiziyor.

Toprak sözlerini şöyle sürdürüyor:

"Yoğun bakım ağırlıklı bir hastaneyiz. Ünitemizde 70 yatak var. Çocuk yoğun bakım ünitesi de bölgede ilk. Muayenelerin yüzde 80'ini direkt hocalarımız yapıyor. SGK ile de anlaşmamız var. B tipi diğer hastanelerde ödenen ücret ne ise o kadar veya ona yakın ücretlendirme yapıyoruz. Ayrıca kalp, göz nakli yapabilecek üst düzey teknoloji de hastane altyapımızda mevcut. Hedefimiz 2018'de Avrupa Yakası'nda da böyle bir yatırım yapmak."