Mısırdan üretilen ürünlerle çocuklar daha sağlıklı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Çocuğun gelecekte daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için beslenme üzerinde dikkatle durulması gerekiyor. Beslenme sırasında kullanılan mutfak eşyalarının onların sağlığına, güvenliğine ve çevreye hiç bir zarar vermeyecek özelliklerde tercih edilmesi ve bu doğrultuda ebeveynlerin bilinçli olması da birinci derecede önemli. Devrim niteliğinde, üretim aşamasında dahi doğaya karbondioksit salınımı yapılmayan mısırdan üretilen ürünler bilinçli ebeveynlerin kurtarıcısı.
Çocukların sağlıklı beslenme alışkanlıklarını geliştirebilmeleri, ebeveynlerin çocukları için güvenle kullanabilmeleri amacıyla mısır nişastasından imal edilen Mother's Corn mutfak eşyaları, sağlığa zararlı kimyasal madde içermiyor.

Çocuklarımız İçin Bitkisel Mutfak Eşyaları

Gürses Şirketler Grubu Firma Yetkilisi Meltem Gürses; "Sağlığın yaşamın her döneminde önemli olduğu; ancak çocukluk çağının özel ilgi ve titizlik gerektirdiği kaçınılmaz bir gerçek. Bebek ve çocukların sağlıklı bir şekilde yetiştirilebilmesi için, Mother's Corn ürünlerinde onlara zarar verecek hiçbir kanserojen madde, ağır metal ve hormon bulunmuyor. Ana maddesi mısır olan ürünler, sağlığa zararlı hiçbir madde içermediğinden çocuklar ağızlarına götürdüklerinde bile onlara zarar vermiyor. Plastik ürünler kadar kullanışlı olan çocuk mutfak eşyaları, çocuklarımızın sağlığına zarar vermediği gibi doğayı da koruyor. Dayanıklı tasarımlarıyla sıcak yemeklerde güvenle kullanılabiliyor, düşse bile sağlamlığından bir şey kaybetmiyor. Aynı zamanda ergonomik yapısıyla çocukların yemeklerini dökmeden yemesine imkan tanıyarak annelere büyük kolaylık sağlıyor. Tüm ürünlerimizde olduğu gibi Mother's Corn ürünlerinde de çevre sağlığı konusuna büyük önem veriyoruz. Plastik maddeler doğada yüzyıllarca kaybolmayıp çevreye zarar verirken, çocuk mutfak eşyaları bitkisel olduğundan dolayı, atıldığında toprakta bulunan mikroorganizmalar tarafından parçalanarak 6 ay ile 1 yıl içinde tamamen toprağa dönüşüyor. Böylelikle gelecek nesillerimize de temiz bir çevre bırakılmasına katkı sağlıyor. Doğanın getirdiği sağlığı mutfağınıza taşımak mümkün. Çocukları için en iyisini bilen ebeveynlerin tercihi Mother's Corn ürünleri, çocuklara yemek zevkini doyasıya yaşatıyor" açıklamasında bulundu.