BTvizyon Anadolu Toplantıları, 22 Şubat'ta düzenlenecek

Bilişim Zirvesi etkinliklerinden olan BTvizyon Anadolu Toplantıları 2018 yılı üçüncü etkinliği Gaziantep Divan Otel’de yarın gerçekleşecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

M. TEKİN ÇİÇEK

GAZİANTEP - Bilişim Zirvesi etkinliklerinden olan BTvizyon Anadolu Toplantıları 2018 yılı üçüncü etkinliği yarın (22 Şubat Perşembe) Gaziantep Divan Otel’de gerçekleşecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bilişim Zirvesi Etkinlik Şirketi Genel Müdürü Neslihan Aksun,
“Türkiye ekonomisinde aslan payını alan KOBİ’lerin bilişim ve bu konudaki fiili farkındalıklarını istikrarlı biçimde geliştirmek istiyoruz” dedi.

BTvizyon toplantılarının takvimine her yıl yeni illerin katılımı ile büyüdüğünü belirten Neslihan Aksun, “Tüm Türkiye hedefi ile çıktığımız bu yolda istikrarlı biçimde Anadolu’nun potansiyeline ulaşmaya, İstanbul veya Ankara merkezli yerel ve küresel bilişim şirketlerini buluşturmaya odaklanıyoruz. Bu planlı adımlarımızda ne kadar başarılı olduğumuzu her yıl elde ettiğimiz sonuçlarla, ama daha da önemlisi, seslendiğimiz bu kitlenin bize geri dönüşleri ile görüyoruz. Bunun çok önemli bir şans olduğunun farkındayız. Çünkü güncel bilgiye ve yetkin isimlerin önerilerine ihtiyaç en çok Anadolu’da kendini gösteriyor. Anadolu insanı da, kendisine bilgi vereni, bu süreçte köprü olanı takdir etmekten yüksünmüyor” diye konuştu.

BTvizyon Anadolu etkinlikleriyle teknolojik yetkinliğin sadece büyük şehirler ve büyük ölçekli şirketlerle sınırlı bir konsept olmadığını gösterme çabasında olduklarını aktaran Aksun, Gaziantep Divan Otel’de tüm sektörleri ve Bilişim Teknolojileri sektörünün önde gelenlerini, işinde bilişimi kullanan yöneticileri ve yaşamında bilişimden kopamayanları yeniden bir araya getireceklerini açıkladı.

2002 yılından bu yana her yıl en az 10 farklı şehirde gerçekleşen BTvizyon Anadolu Toplantıları’nın bu yıl bir kez daha Gaziantep’te yerini aldığını bildiren Neslihan Aksun şunları söyledi: "Anadolu’nun ilk yerleşim merkezlerinden biri olan Gaziantep ülkenin 6. büyük kenti olarak nüfusu, ekonomik potansiyeli ve büyükşehir statüsü ile önemini teknolojide de vurguluyor. Ekonomik açıdan istikrarlı olmasını umut ettiğimiz 2018 yılı için, BT yatırımlarının artış trendini devam ettirmesi yönünde öngörülerimiz var. Her ölçekte her sektörden şirket BT yatırımlarının bir lüks değil, doğru danışmanlık desteği ile bir gereklilik olduğunun farkında. BTvizyon toplantılarımızda ziyaret ettiğimiz her noktada bu gerçeği vurguluyoruz. BTvizyon toplantıları, sektörümüzü, yatırımların eğilimini ve finansman çözümü tercihlerini görmek adına benzersiz bir fırsat sunuyor.”

Neslihan Aksun, “BThaber Gazetesi ve Bilişim Zirvesi Şirketinin tecrübeleri ile çalışılan BTvizyon Anadolu Etkinlikleri, içerik ve organizasyon olarak köklü yayıncılık, pazarlama ve etkinlik güçlerini bir araya getirerek özgün ve zengin içeriğiyle depolama sistemlerinden siber dünya tedbirlerine, baskı sistemlerinden dijital dönüşüm kriterlerine, coğrafi bilgi sistemleri, doküman yönetim çözümleri, veri merkezi teknolojileri ve e-Ticaret tüyolarına kadar pek çok önemsenen konuyu masaya yatıracak.

Bu konularda ilginizi çekebilir