İşte Trabzon'un online alışveriş haritası

Trabzon'lular online alışverişte bilgisayar, telefon, TV ve görüntü sistemleri, elektrikli ev aletleri ve beyaz eşya kategorilerine yoğun rağbet gösteriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Kliksa, Trabzon'un online alışveriş haritasını açıkladı. 

Kliksa.com verilerine göre, Trabzon'lular bilgisayar, telefon, TV ve görüntü sistemleri, elektrikli ev aletleri ve beyaz eşya kategorilerine yoğun rağbet gösteriyor. Ürün bazında ise akıllı telefon, televizyon, USB bellek, tablet ve taşınabilir bilgisayar en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. 

Trabzon'da online alışverişin büyük bölümü sırasıyla Akçaabat, Vakfıkebir, Araklı, Sürmene, Of, Beşikdüzü, Yomra ve Çaykara ilçelerinde gerçekleşiyor. 

Kliksa.com verilerine göre Trabzonlu kadınlar; en çok akıllı telefon, tablet, televizyon, elektrikli süpürge ve bebek bezi satın alırken, yüzde 25'i alışverişini tek çekimle, yüzde 75'i ise taksitlendirerek gerçekleştiriyor. 

Erkekler ise sırasıyla akıllı telefon, televizyon, USB bellek, tablet ve taşınabilir bilgisayarları tercih ediyor. Trabzonlu erkeklerin yüzde 27'si alışverişini tek çekimle, yüzde 73'ü ise taksitlendirerek gerçekleştiriyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir