İzmir Fashion Week 5 Aralık’ta start alacak

Rönesans Ajans ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği tarafından gerçekleştirilen “İzmir Fashion Week” 5-6-7 Aralık 2016 tarihlerinde İzmirlileri modaya doyuracak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR-İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği ile İzmir Moda Tasarımcıları Derneği’nin katkılarıyla İzmir Hilton Otel’de gerçekleştirilecek olan organizasyonda, ünlü tasarımcıların ve firmaların yeni sezon kreasyonları sergilenecek.

Fashion Week kapsamında ayrıca çeşitli etkinlikler, seminer, workshop, söyleşi, sergiler de organizasyona renk katacak.

İzmir’i Avrupa’nın sayılı moda merkezleri arası sokmak için çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, “Bu yıl da etkinliğimizde görkemli defilelere imza atacağız. Günde 3 seans olarak gerçekleştirilecek olan defileler İzmirli moda severlere görsel bir şölen yaşatacak. Defilelerden sonra yapılacak After Party’lerle renklenecek olan Fashion Week, ünlü isimleri bir araya getirecek” dedi.

Bu sezon 4.sü düzenlenen İzmir Fashion Week’te tamamen yerli mankenlerin kullanılacağını açıklayan Özden, “Geçen dönem olduğu gibi yine Merve Büyüksaraç, Ebru Öztürk, Ece Begüm Yücetan ve Simge Tertemiz gibi ünlü mankenleri de podyuma taşıyacağız. Aynı zamanda Türkiye’nin tanınmış modacıları bu büyük organizasyon içinde kreasyonlarını sergileyecek. Tüm İzmirli moda severleri kareografilerini Akif Örük Runway’ın gerçekleştireceği İzmir Fashion Week’e bekliyoruz” diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir