'En önemli ilkemiz güven ve dürüstlük'

Güvenoğlu Yapı A.Ş. olarak yola devam ettiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Güven Öztürk, en önemli ilkelerinin güven ve dürüstlük olduğunu söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GAZİANTEP- Güven İnşaat olarak 1997 yılında Gaziantep’te faaliyete başladıklarını ve 2013 yılı itibariyle Güvenoğlu Yapı A.Ş. olarak yola devam ettiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Güven Öztürk, kuruluşlarından bu yana üstlendikleri projeleri zamanında ve sorunsuz olarak sonuçlandırdıklarını belirterek, en önemli ilkelerinin güven ve dürüstlük olduğunu söyledi. 

Güvenoğlu Yapı’nın gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla, şirketin kendi sektöründe uzun vadeli ve güvenilir bir yer edinmesini sağladığını açıklayan Öztürk, “İyi iletişim, güven, yetişmiş teknik ekip ve finansal dayanıklılık şirketin iş ortakları ve müşterileriyle olan ilişkilerini sağlam bir zemine oturmasını sağladı. Güvenoğlu Yapı her proje için dinamik bir teknik ekip oluşturarak geleneksel inşaat teknikleri yanında yenilikçi bir yaklaşımla müşterilerinin ve iş ortaklarının beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya çalışmıştır. Şirketin her bir projeye geleneksel çerçeve dışında ve projeye özgü yaklaşımı, modern ve sağlıklı sonuçlar almasını sağlamaktadır” dedi.

Yaptıkları işlerle her zaman başarılı ve saygı duyulan bir şirket olmayı hedeflediklerini ve bunu da başardıklarını anlatan Güven Öztürk, “Şehrimizin en büyük firmaları arasında her zaman yer bulduk. Bu başarımızı koruyabildiğimiz sürece gelecek zaten başarılarla ve önemli eserlerle dolu olacaktır. Her zaman olduğu gibi yine marka olacak projeler üretmek daimi hedefimizdir” diye konuştu. 

Hedefi olmayan şirketlerin yerinde sayacaklarını aktaran Öztürk, şirketlerin geniş bir vizyona sahip olması gerektiğini, kültürel, sosyal ve teknolojik anlamda çok şeyler öğrenmesinin vazgeçilmez olduğunu, hedefi olmayan şirketlerin bir yerden sonra ilerlemesinin mümkün olmadığını söyledi.

En önemli ilke ve önceliklerinin dürüstlük olduğunun altını çizen Güven Öztürk şöyle devam etti: “Sözünün eri ve güvenilir olmak önemli bir erdemdir. Dürüst olmayandan hiçbir şey olmaz. Ayrıca iş hayatında daima araştırmacı ve kendinizi geliştiren bir yapınız olmalı. Yeni ufuklar her zaman yeni umutlarla doludur. Estetik ve fonksiyonel açıdan en iyi çözümlerle farklı tasarımlar oluşturarak, kaliteden ödün vermeden müşteri beklentilerinin üstüne çıkmak, müşterilerin koşulsuz memnuniyetini sağlamak ve çalışanların tatmin ve memnuniyetini sağlayarak sektöre öncülük etmek bibim için olmazsa olmazımızdır.”

Devam eden projeleri hakkında bilgiler de veren Öztürk, “Şu anda devam eden inşaat projelemiz var. Bunlar, 100. Yıl Park Evleri, Sait Bulut Towers, Seyr-i Şehir Sitesi, OBA Residance. Fakat Bizim için en önemli gördüğümüz proje ise, ‘Korupark Konakları’ inşaat kalitesi, işçiliği, ayrıntılardaki özeni ve geliştirdiği hizmetlerle İbrahimli'de yepyeni bir projeye hayat veriyoruz. 7/24 güvenlik sistemi ile ailenizin ve çocuklarınızın her an güvende olduğunu bilerek, onları Korupark’a emanet edebileceksiniz. Site içerisinde ki spor salonu sayesinde, ev konforunda spor yapabilecek, her zaman sağlıklı ve fit bir yaşam süreceksiniz. Çocuklarınızın mutluluğu, bizimde mutluluğumuzdur. Onlar için yaptığımız oyun alanlarında, güven içerisinde büyük bir mutlulukla eğlenecek, yeşil alanlarda doğayı tanımanın keyfini çıkaracaklar. Hem yatırımcı hem oturumcuya hitap edecek olan projede toplam 5 Blok, 70 adet daireden oluşmakta. Sizler için en iyisi düşünülen Korupark Konakları’nda daire sahibi olma keyfini kaçırmayın. İnşallah çok kısa sürede Gaziantep’te ses getirecek konut projelerimiz devam edecektir” ifadelerini kullandı. 

İş dünyasının en önemli anahtarının çok çalışmak olduğunu belirten Güven Öztürk, “Genç girişimciler çalışmayı angarya olarak değil de hayatın keyiflerinden biri olarak görmeliler. Dürüstlükten hiçbir zaman ödün vermemeliler. Ayrıca tecrübeye güvensinler, tecrübeli insanlardan nasihat almaktan gocunmasınlar. Rekabet başarıyı ve daha fazla gelişmeyi ifade ediyor. Rekabet içerisinde olamayan kişi ve kurumlar gelişmeyi ve büyümeyi asla istedikleri seviyeye getirmezler. Rekabet iş dünyasının olmazsa olmazıdır” diyerek sözlerini tamamladı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir