Akbank 'Büyük Kırmızı Ev'de faizi düşürdü

Banka, Mart kampanyası kapsamında faiz oranını yüzde 0,80'nin altına çekti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Akbank, konut kredilerindeki çalışmalarını yürüttüğü markası Büyük Kırmızı Ev kapsamında "Mart Kampanyası" düzenledi. Herkesin kira öder gibi ev sahibi olmasını amaçlayan kampanyada kredi kullanıcılarına düşük faiz, düşük taksit ve dosya masrafı indirimi olanakları sunuyor.

2013 yılında herkesi ev sahibi yapmayı hedefleyen kampanyada faiz oranları %0,79'dan başlıyor. Mart kampanyası kapsamında bireyler 50 bin TL kredi için, 10 yıl vadede 653 TL aylık taksit ödeyerek yeni evlerine kavuşabilecekler.  Kampanyada, 100 bin TL kredi tutarı için, 10 yıl vadedeki aylık taksit ise 1306 TL.

Kampanya dahilinde kredi kullanacak olan bireyler, aynı zamanda %20 indirimli 1.000 TL dosya masrafından da yararlanabiliyorlar. Akbank Konut Kredisi Mart Kampanyası kapsamında kredi tutar sınırı gözetmeksizin, 1- 5 yıl arası vadelerde %0.79, 6-10 yıl vadelerde %0.81 faiz oranı uygulanıyor.

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge yeni kampanya ile ilgili açıklamasında  konut kredisi faiz oranlarında yaptıkları indirimle müşterilerine bahar sevincini erken getirdiklerini belirterek, "Akbank olarak her zaman olduğu gibi müşterilerimizin ev sahibi olma süreçlerindeki desteğimizi devam ettiriyoruz. Müşterilerimizin ev sahibi olma sevincine ortak olmak bize müthiş mutluluk veriyor.

Konut kredilerinde Mart ayına özel başlattığımız bu kampanyamızla da  istedik ki, müşterilerimiz hayallerindeki eve avantajlı faizler ile sahip olsun ve baharı herkes kendi evinde karşılasın. Akbank Büyük Kırmızı Ev ile konut almanın şimdi tam zamanı. Ev sahibi olmak isteyen herkese bu fırsattan faydalanmalarını öneriyoruz" dedi.