Anadolu'nun en yüksek projesi İzmir'de satışa çıktı

Türkerler Holding tarafından İzmir'de inşa edilen 240 metre yüksekliğindeki Mahall Bomonti İzmir'de 470 konut, 572 ofis ve 30 ticari alan yer alıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

LEYLA İLHAN


Türkerler Holding, İzmir'de 240 metre yüksekliğe sahip Mahall Bomonti İzmir projesini satışa sundu. Ulaştığı yükseklik itibariyle Anadolu'nun en yüksek projesi özeliğini taşıyan 58 katlı Mahal Bomonti İzmir'de 470 konut, 572 ofis ve 30 ticari alan yer alıyor. 1+0'dan 3+1'e kadar değişik daire tiplerinin yer aldığı projede daire fiyatları 320 bin TL ile 1.2 milyon TL arasında değişiyor. İzmir'in yeni yaşam, iş, kültür, sanat ve eğlence merkezi olması beklenen Mahall Bomonti İzmir projesinde örnek daireler ve ofis hazırlandı. 1912 yılında inşa edilen Bomonti Tesisleri'nde restore edilen tarihi binada, tasarlanan örnek daireler düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, "Örnek dairelerimiz, Mahall Bomonti İzmir'de standardı ne kadar yükselttiğimizi açıkça gösteriyor. Güzel İzmir'in güzelliğine güzellik katacağına inanıyoruz" dedi.

Arsayı 3 yıl önce Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 80 milyon dolara satın aldıklarını anlatan Türker, arsa dahil 350 milyon dolar yatırım bedeliyle yapılan Mahal Bomonti'nin Alsancak ve Kordon'a çok yakın olduğunu belirterek, "Böylece bir dönem şehir dışına çıkan İzmirlileri yeniden kent merkezine çekmeye başlıyoruz" dedi. Projeye İzmir dışından Manisa, Aydın, Çanakkale ve yurtdışından da talep aldıklarını söyleyen Kazım Türker, ön talep oranlarının yüzde 15'i bulduğunu kaydetti.

45 bin metrekare arazi üzerinde kurulan ve biri 58 katlı, 9'u tarihi toplam 12 bloktan oluşan projede 1+0 daireler mobilyalı ve otel konseptinde teslim edilecek. 1+0 daireler Mudo tarafından özel olarak tasarlanan ürünlerle döşendi.

Üç çeşit ofis imkanı sunuyor

572 adet ofisin yer aldığı Mahall Bomonti İzmir'de kule ofisler, loft ofisler ve teras ofisler olmak üzere üç çeşit ofis imkanı sunuluyor. 29 ile 57. katlar arasında yer alan kule ofislerde büyüklüğü 55'ten 210 metrekareye değişen ve tavan yüksekliği 3,80 metre olan ofisler yer alıyor. Bu bölümdeki ofisler camlarının açılması ve panoramik Körfez manzarası ile dikkat çekiyor. 4 ve 5'inci kata konumlandırılan loft ofisler ise, 480–530 metrekare aralığındaki genişliğinde. Bölgesel çift kat 8 metre yüksekliğindeki tavanları ve geniş terasları ile İzmir'de bir ilke imza atıyor. 70 ile 530 metrekare aralığında değişen ölçülerde, 4 metre tavan yüksekliği, geniş teras ve bahçeleri, komple açılan camları ile teras ofisler ise bir yaşam alanı sunuyor.

Metroya 400 metre mesafede

Konak ve Karşıyaka'ya birkaç dakikada ulaşım imkânı sağlayan projemetro istasyonuna 400 metre mesefede. En uzağı 8 kilometre tam 4 üniversite ve 5 büyük hastanenin merkezinde. Öte yandan Urla 20, Çeşme 35, Manisa 25, Aydın 40 dakika uzaklıkta. Konutların yüzde 76'sı 1+0 ve 1+1 dairelerden oluşan Mahall Bomonti İzmir, araç şarj üniteleri, bisiklet park alanları, güneş panelleri ve yeşil çatı uygulaması ile LEED Platin Sertifikası adayı…

Mahkeme sonuçlandı, Ankara projesi de satışa çıkıyor

TOKİ'nin Ankara Çukurambar'da yer alan 57 bin 788 metrekare arazisindeki 3 yıllık düğüm çözüldü. Arazinin ihalesini 3 yıl önce 275 milyon 220 bin TL ile kazanan Türkerler, mahkemenin TOKİ'nin lehine sonuçlanmasının ardından projeyi bir iki ay sonra satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Çukurambar projesinin satış ofisi ve projesinin hazır olduğunu belirten Kazım Türker, önümüzdeki haftalarda TOKİ ile sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Türker, metrekare birim fiyatlarının ise 5 bin 500 TL civarında olacağını kaydetti.

Bu konularda ilginizi çekebilir