Cushman&Wakefield, ödülleri topladı

Cushman&Wakefield Türkiye, Euromoney ödüllerinde tüm kategoriler genelinde birincilik elde etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney, her yıl düzenlediği ve gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçtiği 2018 anketinin kazananlarını açıkladı.

Uluslararası pek çok firmanın derecelendirildiği ankette Cushman&Wakefield Türkiye tüm kategoriler genelinde birincilik elde ederken, dört farklı dalda derece alarak büyük bir başarıya imza attı.

'Aracılık ve Danışmanlık (Kiralama/Satış)' kategorisinde ilk sıraya yükselen Cushman&Wakefield Türkiye, 'Değerleme' ve 'Araştırma' kategorilerinde ise ikincilik elde etti.

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ve Türkiye'de gayrimenkul sektörünün farklı alanlarında faaliyetlerini sürdüren şirketlerin geniş katılımıyla gerçekleştirilen anketin sonucunu değerlendiren Cushman & Wakefield Yönetici Ortakları Toğrul Gönden ve Tuğra Gönden şunları söyledi:

"Müşterilerimize en iyi ticari gayrimenkul danışmanlığı hizmetini sunma çabamız ve ülke ekonomisine değer katmak için uzman ekibimizle gerçkleştirdiğimiz çalışmaların bu şekilde sonuçlandığını görmek gurur verici. Pazardaki lider konumumuzu korumak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz."

Global sıralamada da zirve değişmedi

Euromoney ödüllerinde Cushman & Wakefield Türkiye’nin yanı sıra Cushman & Wakefield Global de büyük bir başarıya imza attı. Euromoney Real Estate Awards 2018’in global değerlendirmesinde de zirveye ismini yazdıran Cushman & Wakefield; "Danışman" kategorisinde dünya birincisi seçilirken, "Değerleme" ve "Araştırma" kategorilerinde iki sıra yükselerek birinci sırada yer aldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir