Denize sıfır projede fiyatlar 8 bin dolar

Ataköy sahilde denize sıfır olarak inşa edilen SeaPearl Ataköy’de satış oranları yüzde 45’e geldi. Metrekare satış fiyatlarının 8 bin ile 8 bin 500 dolar arasında olduğu projede örnek daireler de tanıtıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Leyla İLHAN

Kuzu Grup tarafından İstanbul Ataköy’de denize sıfır şekilde inşa edilen SeaPearl Ataköy’de satış oranları yüzde 45’e geldi. Örnek daireleri de tamamlanan proje, 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle 2 etap halinde yükseliyor. Dairelerin tüm odalarının deniz manzarası gördüğü projede metrekare satış fiyatları 8 bin ile 8 bin 500 dolar arasında. İlk etapta teslimlerin Temmuz 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. 217 bin metrekare inşaat, 6 bin 185 metrekare gölet alanına, 33 bin metrekare de yeşil alan ve yürüyüş yollarına sahip olan 1. Etap, 20 katlı 4 blokta 631 üniteden meydana geliyor. İlk etapta, alanları 88 ila 398 metrekare arasında değişen 1+1’den 4.5+1’e kadar farklılık gösteren konut tipleri yer alıyor.

Fatih Kıral Mobilya tarafından dekore edildi

Projenin tanıtılan örnek dairelerinde ise 1.5+1 ve 4.5+1 tipinde iki örnek daire hazırlandı. Kuzu Grup, örnek dairelerin hazır olmasıyla birlikte 2 bin 400 metrekarelik yeni satış ofisine de taşındı. Alanları 119 metrekare olan 1.5+1 ve alanları 385 metrekare olan 4.5+1 tipindeki örnek daireler, Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon tarafından dekore edildi. Projedeki örnek daireleri basına gezdiren Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “2014 yılından bu yana inşaatına ve satışına devam ettiğimiz projemizde merakla beklenen örnek dairelerimizi ziyaret için hazır hale getirdik. Lüks kavramının yeniden yorumlandığı projemiz denize sıfır bir konumda yükseliyor. Yaptığımız örnek dairelerde şu ana kadar söylediğimiz tüm ayrıcalıklar somut olarak karşımıza çıkıyor” dedi. Haraketli mobilyalar dışında örnek dairedeki her lüksün diğer dairelerde de birebir uygulayacaklarını aktaran Kuzu, “Tüm malzemelerin en iyisini seçmeye çalıştık. Bu durum bizim için de iyi bir sonuç verdi” yorumunu yaptı. 2016 yılın büyük badireler atlatan Türkiye’ye bu saatten sonra hiçbir şey olmayacağını da ifade eden Kuzu, “Satışta olan 631 konutun yüzde 45’i satıldı. Özellikle yerli alıcılar ağırlıkta” diye konuştu.

Seyir adasına da yer verildi

Atatürk Havaalanı’na 2 km uzaklıkta olan SeaPearl Ataköy’ün E5 ve Basın Express yolu üzerinden TEM ile bağlantısı bulunuyor. FSM Köprüsü’ne 25, Boğaziçi Köprüsü’ne 17, Ataköy Yat Limanı’na 1 km mesafede yükselen projeye doğrudan ulaşım, sahil yolu olarak da bilinen Rauf Orbay Bulvarı’ndan sağlanıyor. Galeria, Capacity, Carousel, Marmara Forum, A Plus, Flyinn alışveriş merkezlerine olan yakınlığıyla dikkat çeken proje; Dünya Göz Hastanesi, Acıbadem Hastanesi, International Yeşilköy Hastanesi, Bakırköy Devlet Hastanelerine de yakın bir konumda yer alıyor. SeaPearl Ataköy’de her bloğun kullanımına özel fitness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve bunların yanı sıra çocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu yolları, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası, barok tarzı peyzaj alanı yer alıyor.

Dünyaca ünlü markalar tercih edildi

Tüm detayların oluşturulduğu örnek dairelerde Amerika’nın en ünlü markaları arasında yer alan Caracole ve İtalya’nın öncü mobilya markası Versace koleksiyonları kullanıldı. 1.5+1 dairede kullanılan mobilyalarda, yaşam alanının daha büyük ve ferah yansıması için açık renkler tercih edildi. Küçük metrekarelerde fonksiyonel mobilyalar, maksimum kullanım alanlarını hedefleyerek mimari proje ile detaylandırıldı. Örnek dairelerin sahip olduğu manzara ön planda tutularak, daha alçak ve ufak mobilyalar kullanıldı. 4.5+1 daire ağırlıklı Versace ürünleri ile dekore edildi. Salonda siyah ve altın rengi mobilyalar kullanıldı. Misafir yatak odası mobilya seçimi ise dünyaca ünlü mobilya markası Schnadig- Caracole ürünleri ile hazırlandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir