Emlak danışmanlığının en dijital hali

Yuvako ile emlakçılık dijital ortama taşınıyor. Sistem ile mülkleri 3D olarak görüntülemek mümkün.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Emlak danışmanlığını dijital teknoloji ile buluşturan Yuvako ile kullanıcılar satın almak ya da kiralamak istedikleri mülkleri 3D ortamda oda oda dolaşılabiliyorlar. Böylece yüzlerce müşteri aynı anda bir evi bizzat deneyimleme şansına sahip oluyor.

Yuvako'nun Kurucu Ortağı ve CEO'su Altay Tınar, site ile ilgili, "Gayrimenkul alım satımı, bir insanın hayatındaki en önemli ticari kararlarından biri. Aynı zamanda zorlu bir süreç.  Bu kararın Türkiye'de hala klasik ‘emlakçı' modeli çerçevesinde yapılması ise işleri zorlaştırıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Müşterilerine emlakçılarda bulunamayacak bir hız vaat ettiklerini ifade eden Tınar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Özellikle zor ve durgun piyasalarda, evini satmak ya da ev almak isteyenlere, modern dijital pazarlama metotları sunarak farklılaşıyoruz. Alışılagelmiş emlakçılık sisteminde bulamayacakları kolaylığı, hızı ve müşteri deneyimini sunduğumuz için sadece 6 aylık süreçte önemli bir portföyün sahibi olduk."

Kısa süre içerisinde dört binin üzerinde kullanıcıya hizmet verdiklerini belirten Tınar, "Biz köşe başındaki emlakçının dijital dünyada, modern teknolojilerle donatılmış haliyiz. Portföyümüzde yüzlerce ikinci el konut ve 13 adet sıfır inşaat projesi bulunuyor. 4 binin üzerinde alıcı ve satıcı adayı hizmetlerimizden faydalanmak için bize başvurdu. Her ay 10'un üzerinde satış ve kiralama anlaşmasına aracılık ediyoruz." dedi.