Emlakçı Coldwell Banker, yıllık 5 milyar $ hedefiyle geliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - DÜNYA - Coldwell Banker Türkiye Ülke Direktörü Gökhan Taş, 2016 sonunda 250 ofis, 2 bin 500 gayrimenkul danışmanı ve 5 milyar dolar satılan mülk değeri ile sektörde lider olmayı hedeglediklerini söyledi. 

Coldwell Banker Türkiye, Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleşen basın toplantısında hedeflerini ve gayrimenkul sektöründeki fırsatları değerlendirdi. 
Coldwell Banker Türkiye Ülke Direktörü Gökhan Taş basın toplantısında, Coldwell Banker’in 1906 yılında San Francisco’da, Colbert Coldwell ve Benjamin Arthur Banker tarafından gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulduğunu belirtti. Coldwell Banker’in dünyadaki ilk ve 107 yıldır aralıksız en çok ciro üreten gayrimenkul danışmanlık markası olduğunu belirten Taş, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ulusal ve uluslararası alanlarda dünya birinciliklerine sahip deneyimli, kendini işine adamış, tutkulu ve genç bir ekip oluşturduklarını söyledi. 

Gökhan Taş, hedeflerinin 2016 yılının sonunda tüm Türkiye’de konut, lüks konut, proje, kat karşılığı ve ticari gayrimenkul danışmanlığı alanlarında uzmanlaşmış 250 ofis ve 2.500 Gayrimenkul Danışmanına ulaşıp, 5 milyar dolar satılan mülk değeri ve 250 milyon dolar alınan komisyon bedeli ile lider olmak olduğunu belirtti. 

“Eğitim ve teknoloji ile fark yaratacağız”

Gökhan Taş, Coldwell Banker Türkiye’nin en büyük yatırımının eğitim ve teknolojide olacağını belirterek, Coldwell Banker University ve Coldwell Banker Commercial Universtiy’nin dünyada uyguladığı ve sonuçları başarılarla tescilli eğitim programlarını yerli ve yabancı eğitimciler ile yüz yüze ve online olarak verileceğini söyledi. 
Coldwell Banker International’ın teknoloji ve mobil teknoloji uygulamaları konusunda dünyanın en yenilikçi ve bunu en iyi kullanan gayrimenkul danışmanlık şirketi olduğunu savunan Taş, amaçlarının Türkiye’de de hem kendilerine bağlı gayrimenkul profesyonellerine hem de müşterilerine, IOS, Android ve Windows uygulamaları ile kolaylık, hız ve erişilebilirlik sağlamak olduğunu belirtti. 

Gökhan Taş, “Ne yapmamız ve ne yapmamamız gerektiğini iyi biliyoruz, sahadan geldik.  Türkiye pazarını, konut ve ticari danışmanlık tecrübemizle yakından tanıyoruz. Amacımız, edindiğimiz bilgi ve tecrübeleri dünyanın bu konudaki en saygın ve deneyimli markasının tecrübeleri ile birleştirerek Coldwell Banker’ı dünyada olduğu gibi Türkiye’de de lider yapmaktır” diye konuştu.