Aksa Enerji’ye uluslararası iki ödül

Aksa Enerji, “Afrika’ya Açılan Pencere” temalı 2016 Faaliyet Raporu ile Uluslararası ARC Ödülleri’nde iki ödülün birden sahibi oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Aksa Enerji’nin “Afrika’ya Açılan Pencere” temalı 2016 Faaliyet Raporu, dünyanın tek bağımsız ödül şirketi MerComm tarafından düzenlenen Uluslararası Faaliyet Raporu Yarışması ARC Ödülleri’nde iki ödül birden aldı.

33 ülkeden 1.987 başvurunun yapıldığı ARC Ödülleri’nde “Geleneksel Faaliyet Raporu” kategorisinde Onur Ödülü kazanan Aksa Enerji, “Enerji-Kapak Fotoğrafı/Tasarım” kategorisinde de Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.

2015 yılında da iki ödül

Aksa Enerji, 2015 yılında da “Doğanın Gücünü Enerjiye Dönüştürme Sanatı” temalı faaliyet raporuyla, yine MerComm tarafından düzenlenen Galaxy Awards’da “Avrupa- Geleneksel Olmayan Faaliyet Raporu” kategorisinde Gümüş, “Enerji” kategorisinde ise Bronz olmak üzere iki ödüle layık görülmüştü.

Faaliyet Raporlarının Oscar’ı

Her yıl farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin, kamu kurumlarının, kâr amacı gütmeyen kuruluşlar ve derneklerin katıldığı ve faaliyet raporlarının Oscar’ı olarak kabul edilen ARC ödülleri, 30 yıldır en iyi Faaliyet Raporlarını ödüllendirerek bu alanda en yüksek standartları belirliyor.