Online ödemede indirim miktarı yüzde 10 oluyor

Limak Enerji, fastPay uygulamasıyla elektrik faturalarını ödeyen müşterilerine uyguladığı indirim oranını ocak itibariyle yüzde 10’a çıkarıyor. Şirket bu uygulama ile birlikte müşterilerinin cebini korurken, dijital dönüşüme de destek verecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - Müşterilerine özel olarak sunulan bu çalışma ile ilgili görüşlerini belirten Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, yenilikçi, hızlı, ulaşılabilir ek hizmetler ile hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunmayı önemsediklerini söyledi.

Dünyada ciddi bir dijital dönüşüm yaşandığına dikkat çeken Aytac, “Bu dönüşümde birlikte hareket ettiğimiz Denizbank fastPay mobil uygulamasıyla elektrik faturasını ödeyenlere yüzde 10 az ödeme imkanı sunuyor ve fatura ödemelerinde kazandıran dönemin ikinci evresine geçmiş bulunuyoruz. Daha önce müşterilerimize yüzde 5 indirim sunan uygulamanın başladığı tarih olan 1 Mayıs’tan itibaren fastPay üzerinden yaklaşık 8 milyon TL’lik bir ödeme aldık” dedi.

Denizbank Dijital Ödeme Sistemleri Satış Grup Müdürü Lütfi Akbulut ise iş birliği ile ilgili şunları söyledi, “Enerji sektöründe ilk olarak Limak Enerji müşterilerine sunduğumuz fastPay uygulaması ile kredi kartına komisyonsuz ve indirimli ödeme seçeneği ciddi kullanım oranlarına ulaştı. Müşterilerimizden gelen ciddi talepler sonucu uygulamanın indirim oranını 2019 yılı boyunca yüzde 10’a yükselttik.”

Limak Enerji müşterileri, fastPay hesabından ya da diledikleri herhangi bir kredi kartıyla bu sistem üzerinden ödemelerini gerçekleştirebiliyorlar. Elektrik fatura tutarının ödemesini fastPay aracılığıyla gerçekleştiren elektrik aboneleri yüzde 10 indirim kazanırken; söz konusu indirim tutarı, kullanıcının fastPay bakiyesine yükleniyor.

Limak Enerji müşterileri faturalarındaki QR kodu okutup fastPay uygulamasını yükleyebiliyorlar. Kişiye özel olarak tasarlanan karekod ile abone bilgileri ve fatura tutarı uygulamanın içerisinde otomatik olarak görüntüleniyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir