Alfa Romeo’nun tercihi Goodyear oldu

Alfa Romeo, ilk SUV aracı olan Stelvio için, Goodyear’ın performans lastiği Eagle F1 Asymmetric 3 SUV’u tercih etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Goodyear’ın üstün performanslı Eagle F1 Asymmetric 3 SUV lastiği, ikonik İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo’nun ilk SUV aracı olan yeni Alfa Romeo Stelvio’da kullanılmak üzere orijinal ekipman olarak seçildi. 

Alfa Romeo’nun yeni ve orijinal tasarım geleneğine ve gelişmiş teknolojisine uygun olan Stelvio’lara 235/65R17 104W, 235/60R18 103W ve 235/55R19 101Y ebatlarında Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV ile donatılacaklar. Lastikler, orijinal ekipman olarak Alfa Romeo tarafından onaylandığını ifade eden ‘AR’ işaretini taşıyacak.

Goodyear, tüm koşullarda üstün sürüş hakimiyetinden ödün vermeyen performans odaklı lastikler geliştirdi. Eagle F1 Asymmetric 3 SUV’un, aktif fren teknolojisi ve yol kavrama özelliğini artıran yeni bileşeni hem ıslak hem kuru yol koşullarında kısa fren performansı sağlayan güçlü yol tutuş özelliğine sahip. Buna ek olarak, yeni, hafif ve güçlü konstrüksiyon teknolojisi; keskin direksiyon hakimiyetinin yanı sıra viraj performansı, lastik sırtı aşınma verimi ve yakıt tasarrufu sağlıyor. Eagle F1 Asymmetric 3 SUV lastiklerin takılı olduğu yeni Alfa Romeo Stelvio’lar, Goodyear'ın en son teknoloji ile üretilmiş üstün performanslı (UHP) lastiklerine güveniyor ve Alfa Romeo ruhunun sunduğu eşssiz duygular ile spor sürüş keyfini bir arada yaşıyor.

Goodyear Avrupa, Orta Doğu, Afrika (EMEA) Bölgesi OE Genel Müdürü Nick Harley; "Alfa Romeo'nun ilk SUV araçlarının orijinal ekipmanında Goodyear'ı tercih etmesi, otomobil üreticilerinin yeni ve öncü araçlarına uygun özel lastik tasarlama alanındaki uzmanlığımızın önemli bir göstergesidir. Sabırsızlıkla beklenen bu aracın gerektirdiklerini karşılamak için Stelvio sürücülerinin bir SUV aracının sağladığı faydaları benimsemelerine ve Alfa Romeo ruhunun keyfini sürmelerine imkan tanıyan bir lastik tasarladık” diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir