Bütün yollar Oto World'e çıkıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Anadolu yakasının "ilk ve tek" Oto AVM'si olması özelliği ile hem galericiler hem de yatırımcılar tarafından sabırsızlıkla beklenen Oto World Asya, ulaşım kolaylığı ile de dikkat çekiyor. Karayolu, denizyolu ve demiryolu ulaşımına sahip Pendik ilçesinde kurulan Oto World Asya, Sabiha Gökçen Havaalanına da sadece 2 km. mesafede…
25 yılı aşan deneyimleri ile Evra Group ve Has Şirketler Grubunun ortaklığında gerçekleştirilen Oto World Asya, Aralık 2012'de temelleri atılmış son dönemin en önemli yatırımlarından birisi. Oto World Asya, İçişleri Bakanlığı tarafından çıkarılan genelge sonrası galericileri şehir dışına çıkmaktan kurtaracak ve İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden birinde yer almalarını sağlayacak.

İstanbul'da Tüm Ulaşım Araçlarının Olduğu Tek İlçe
Oto World Asya Projesi'nin yükseldiği Pendik, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri olma unvanını ulaşım kolaylığı açısından da hak ediyor. Deniz otobüsleri ve marinası sayesinde deniz ulaşımının kolaylıkla sağlandığı Pendik'e karadan ulaşım hem E-5 hem de TEM bağlantıları ile sağlanıyor. Anadolu illeri ve İstanbul'un her yerinden demiryolu ile ulaşımın da kolaylıkla sağlandığı Pendik'e yakın zamanda metro da geliyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakınlığı ile de dikkat çeken Oto World Asya, bu sayede şehir ve ülke dışından ziyaretçilerin kolaylıkla ulaşabileceği bir konumda.
Sıfır ve 2. el araç galerilerinin yer alacağı 365 iş yeri ile binlerce aracı çok kısa zamanda inceleme fırsatı sunacak olan Oto World Asya'da, oto servisleri, oto aksesuarcıları, oto kuaförleri, bankalar ve sigorta acenteleri de yer alacak. Oto World Asya, içerisindeki spor salonu, sauna, havuz, kafeler, restoranlar ve çocuk oyun alanları sayesinde 7'den 70'e tüm ailenin keyifle zaman geçirmesine de imkan tanıyacak. Satış faaliyetlerinin başladığı Oto World Asya, galeri sahipleri kadar yatırımcılardan da büyük ilgi görüyor.