Efsane jön İstanbul Autoshow ile geri döndü

Fiat markasının efsanevi modeli 124 Spider, İstanbul Autoshow 2017 ile birlikte Türkiye'de de satışa sunuldu. Mayıs ayından itibaren showroomlarda yernini alacak araç Türkiye'de 150 bin liradan başlayan fiyatlar ile alıcısı ile buluşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DÜNYA ONLİNE

Fiat'ın efsanevi modeli 124 Spider, İstanbul Autoshow 2017 ile birlikte Türkiye'de de satışa sunuldu. Yaklaşık 50 yıl önce otomobil tutkunlarıyla buluşan ilk nesil 124 Spider modelinin yeni jenerasyonu niteliğindeki Fiat 124 Spider, İstanbul Autoshow 2017’nin ilgi odağı oldu. Yeni Fiat 124 Spider, bir klasik haline gelen ilk neslin, özgün tasarım mirasını çizgilerine yansıtıyor.

Fuarda DÜNYA'ya değerlendirmelerde bulunan Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, bu modelin Türkiye pazarında mayıs ayında satışa sunulacağı yıl sunulacağını ve büyük ilgi görmesini beklediklerini söyledi. Aytaç, bu sınıfta çok yüksek satış rakamlarını beklemediklerini ifade ederken pazarın 124 modeline yavaş yavaş ısınacağını düşündüğünü dile getirdi.

Arkadan itişli yeni Fiat 124 Spider, 1.4 litrelik 140 HP gücündeki turbo beslemeli benzinli motor ve hem manuel hem de otomatik şanzıman seçeneği ile benzersiz ‘roadster’ sürüş keyfi sunuyor. Araç Türkiye'de 150 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Otomotivin yıldızları İstanbul'da görücüye çıktıOtomotivin yıldızları İstanbul'da görücüye çıktı

 

Bu konularda ilginizi çekebilir