Manheim başarı ödülleri sahiplerini buldu

50 saniyede bir araç satışı gerçekleştiren Manheim Türkiye, açık artırmada en fazla alım ve satış yapan müşterilerini ödüllendirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Borusan Holding ile Manheim Auctions’un ortaklığıyla kurulan Manheim Türkiye’nin 9. Manheim Başarı Ödülleri sahiplerini buldu.

Açık artırmada 2017 Yılının En Yüksek Başarı Oranına Sahip Kiralama Şirketi, İstanbul Dışı Araç Alım Birincisi, En Çok Araç Satan Galeri, En Çok Araç Satan Kiralama Şirketi, Simulcast Araç Alım Birincisi, Araç alım üçüncü, ikinci ve birincisinin açıklandığı 8 farklı kategoride en fazla alım ve satış yapan müşterileri ödüllendirildi.

2017 yılında Manheim’dan 1.111 adet araç alarak şampiyon olan 2017 Araç Alım Birincisi ödülünü Manheim Genel Müdürü Zafer Terzioğlu’nun elinden aldı.

Ödül töreninde konuşan Manheim Genel Müdürü Zafer Terzioğlu alıcı ve satıcı firmalar ile beraber büyüdüklerini, yıl içinde toplam 25 bin araç satışı gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Terzioğlu, 6.500 alıcı üye, 1.600 kurumsal tedarikçi ve açık artırmada haftalık ortalama 2.800 katılımcıya ulaştıklarını ve toplam 25 bin araç satışı gerçekleştirildiğini söyledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir