Renault, Clio'yu yeniledi

Yenilenen Clio, sahip olduğu far tasarımı ve full-LED Pure Vision farları ile daha iyi bir görünüme sahip. Yeni Clio Türkiye ve diğer ülkelerde yılın son çeyreğinde yollarda olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Renault, dünya çapında 13 milyon satış adedine sahip Clio'yu yeniledi.

Renault'dan yapılan açıklamaya göre, yenilenen Clio, sahip olduğu far tasarımı ve full-LED Pure Vision farları ile yepyeni tasarım detayları sayesinde daha iyi bir görünüme sahip.

Clio IV markanın 2012'de ortaya çıkan yeni tasarım kimliğini bünyesinde barındıran ilk Renault modeliydi. Belli modellerde yer alan C şekilli gündüz sürüş ışıklarını da içeren full-LED aydınlatma imzası sayesinde yeni Clio, Renault'un tasarım kimliğini vurgulamayı sürdürüyor. 

Aracın ön kısmında üzerinde Renault logosu yer alan ızgara tamamıyla yeniden tasarlandı ve alt kısmı otomobile daha modern bir hava katmak amacıyla genişletildi. Arkada ise daha fazla sağlamlık hissi vermesi bakımından etek kısmı çizgileri yeniden tasarlandı.

Yeni Clio'ya 4 yeni renk seçeneği eklendi: Intense Kırmızı, Titanyum Grisi, İnci Beyazı ve Demir Mavisi. Bununla birlikte yeni jantlar ve jant kapakları ile çok daha geniş kişiselleştirme programı da müşterilere sunuluyor olacak.

Yeni Clio daha önce Renault'un üst segment modellerinde kullanılan malzemeler ile donatıldı. İç mekanda kullanılan döşemeler yepyeni ve kullanılan plastik akşamların dokunuş ve görsel kalitesine önem gösterildi.

Yeni Clio Türkiye ve diğer ülkelerde yılın son çeyreğinde yollarda olacak. 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir