Yeni Doblò Cargo, FIAT showroom'larındaki yerini aldı!

FIAT, Doblò'nun Cargo versiyonunu yeniledi ve Yeni Doblò Cargo'yu satışa çıkardı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

FIAT, Doblò'nun Cargo versiyonunu yeniledi ve Yeni Doblò Cargo'yu satışa çıkardı. "Daha Büyük Yetenek" sloganlarıyla pazara sunulan ticari araç, segmentinde oldukça iddialı.

Araç, özellikle,  4.6 m3'e varan yük hacmi ve 1000 kg'a varan taşıma kapasitesi ile sınıfının en iyisi olarak dikkat çekiyor. Geniş sürgülü yan kapıları sayesinde yükleme ve boşaltma işlemleri daha kolay yapılabiliyor. Yükleme uzunluğunun 3.40 metreye vardığını da hatırlatmak gerek.

Yeni Doblò Cargo, teknolojik olarak da oldukça iddialı. Blue&Me™ ile ses komutlarıyla cep telefonunuzu kullanabiliyor, MP3'lerinizi dinleyebiliyorsunuz. Dokunmatik ekranlı navigasyon teknolojisi Blue&Me™-TomTom® ile hedeflediğiniz noktaya rahatça ulaşabiliyorsunuz. Bağımsız Bi-link arka süspansiyon, modüler yapısı sayesinde, mükemmel bir dinamizm, geniş iç hacim ve 1.000 kg'a varan rekor taşıma kapasitesi sağlıyor.

Dört sensörlü ABS, elektronik fren dağıtım sistemi EBD, hidrolik fren yardımı HBA, elektronik denge kontrolü ESP, çekiş kontrolü ASR ve yokuşta kaymadan kalkışa yardım eden Hillholder teknolojileri ise aracın sunduğu güvenlik sistemlerinden bazıları.

Teknoloji, performans, konfor,  güvenlik, taşıma kapasitesi ve daha birçok özelliğiyle farkını gösteren Yeni Doblò Cargo; profesyoneller için oldukça ideal. Özellikle işini daha keyifli kılmak isteyenlerin yeni gözdesi olmaya aday.