Duayen sigortacı, blogunda tecrübelerini paylaşacak

Türk sigorta sektörünün duayen isimlerinden Servet Gürkan kendi adını taşıyan blog açtı. Gürkan, blog'unda tecrübelerini, sektörün güncel konuları ve sigortacı olmak isteyen gençlere yönelik yazılara yer verecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk sigorta sektörünün öncü isimlerden JLT Türkiye'nin CEO'su Servet Gürkan'ın kendi adını taşıyan bloğu servetgurkan.com yayın hayatına başladı. İçeriği ve güncelliği ile sektörde farklılık yaratması amaçlanan blog, sektörde halen çalışan üst düzey bir yöneticinin adını taşıması yönüyle de bir ilk.

40 yılı aşkın süredir sigorta sektöründe birçok ilke imza atmış olan Servet Gürkan, kardeş ülke KKTC'de sigorta sektörünün kuruluşunu yönetmiş, aynı zamanda dünyanın önde gelen sigorta markalarını ise Türkiye pazarı ile tanıştırmasıyla da öne çıkan duayen bir isim.

Dünyanın broker devlerinden AON'u Türkiye'ye getiren ve uzun yıllar CEO'luğunu yapan, şimdi ise yine önemli bir dünya markası olan JLT'nin kendi adıyla Türkiye'ye yatırım yapmasını sağlayan Gürkan, kendi adını taşıyan bloğunda, sektörel gelişmeleri ve değerlendirmelerini kaleme alarak takipçileri ile paylaşacak.

Blogun kısa süre içinde sigorta sektörünün referans sitesi haline gelmesi hedefleniyor. Servet Gürkan blogunda sigortaya yönelik takipçilerden gelecek sorulara da cevap verecek. Böylece takipçiler, en bilgili ağızdan sigorta konusunda doğru cevaplara ulaşma imkanını bulabilecekler.

Güncel sigorta konularının işlenerek değerlendirileceği blog, videolarla da destekleniyor. Söz konusu videolarda Servet Gürkan ve konukları ekran karşısına geçerek sektörü ve güncel konuları değerlendiriyor olacaklar. Blogda Gürkan'ın CEO'luğunu yaptığı JLT Türkiye'den ve global operasyonlarından haberler de yer alacak.