Fibaemeklilik, Groupama Emeklilik’in portföyünü devralıyor

Anlaşma ile Fibaemeklilik fon büyüklüğünü yaklaşık 1,5 milyar TL’ye yükseltecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fibaemeklilik, Groupama Emeklilik ile bireysel emeklilik portföyünü devralmak üzere anlaşma imzaladı.İlgili resmî kurumlardan gereken onayların alınması sonrasında; Groupama Emeklilik’in bireysel emeklilik portföyü Fibaemeklilik’e geçecek.

Fibaemeklilik, Groupama Emeklilik ile yaptığı anlaşma ile Türkiye’de ilk defa bireysel emeklilik portföy devrini gerçekleştirmiş olacak. Fibaemeklilik, Groupama Emeklilik ile yaptığı anlaşma ile fon büyüklüğünü artırırken, bireysel emeklilik sözleşme sayısını iki katına, acente sayısını da yaklaşık 750’ye yükseltecek.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin şöyle konuştu: “Fiba Grubu olarak önceliğimiz insan ve güven… Bunlar olmadan yapılan hiçbir işi anlamlı ve değerli bulmuyoruz. Fibaemeklilik bunun en güzel örneklerinden biri. Beş yıl gibi kısa bir sürede, insana verdiğimiz değer ve Fiba markasına duyulan güven ile sektörün en itibarlı markalarından biri haline geldik. Bu yolda benzerler arasında bizi farklı kılan bir diğer özelliğimiz de yenilikçi yaklaşımımız. Müşterilerimize sunduğumuz her ürün ve hizmetin ‘butik’ olmasına ve sektöre yeni bir değer katmasına özen gösteriyoruz. Büyüme stratejilerimizi de bu kriterlere göre belirliyoruz. Pazar doygunluğu ve genişleme kapasitesi bakımından ise özellikle bireysel emeklilik sektörünü hedef sektörlerin başında görüyoruz. İşte bu yaklaşımla Groupama Emeklilik’in bireysel emeklilik portföyünü devralmayı Fibaemeklilik için çok önemli bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. Bu devralmanın ardından müşterilerimize sunduğumuz özgün hizmetlerimizle yolumuza büyüyerek devam edeceğiz. Anlaşmamızın tüm taraflar için hayırlı olmasını diliyor, bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da müşterilerimize emekliliğe giden yolda yanlarında olma sözü veriyoruz.”