ING Emeklilik'ten çalışanlara özel sigorta

ING Emeklilik çalışanlara yönelik 'Grup Yıllık Hayat Sigortası' ürünü çıkardı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - ING Emeklilik, Grup Yıllık Hayat Sigortası ile çalışanların bugünü ve geleceğini güvence altına alırken, işverenlere de büyük avantaj sağlıyor.    

Yapılan açıklamaya göre, söz konusu ürün ile daimi bir sakatlık veya kritik hastalık durumunda sigortalının ve yakınlarının bugünleri ve gelecekleri için güvence sağlanıyor.  İşverenler de sigortalının vefatı halinde yakınlarının yaşam standartlarını da koruyan Grup Yıllık Hayat Sigortası ile çalışanlarına zor günlerinde güçlü bir destek sunma fırsatına sahip oluyor. 

   
Firmaya özel poliçe fırsatı 
   
ING Emeklilik'in sunduğu 'Grup Yıllık Hayat Sigortası' geniş ek teminatlarla desteklenirken, firmaya özel poliçelerin oluşturulabileceği esnek ürün yapısıyla dikkati çekiyor. İşverenler, çalışanlarının ihtiyaçlarına ve kurum yapısına göre, ana teminat olan vefat teminatıyla birlikte ek teminatlardan da dilediklerini seçerek, şirketlerine özel kurumsal çözümü oluşturabiliyor.'Grup Yıllık Hayat Sigortası' işverene önemli vergi avantajları sunuyor, aynı zamanda çalışan sadakatinin artmasına da ciddi katkıda bulunuyor. 
   
Grup Yıllık Hayat Sigortası neleri kapsıyor?

'Grup Yıllık Hayat Sigortası' ecelen vefat, kaza sonucu vefat, kaza sonucu daimi maluliyet, hastalık sonucu daimi maluliyet, tehlikeli hastalıklar, kaza sonucu tedavi masrafları  durumları ile 
acil sağlık asistans hizmeti talebi durumunda  devreye girerek, firma çalışanlarını güvence altına alıyor.