'Türkiye'ye yatırıma devam edeceğiz'

Axa Sigorta Marmara Bölge Müdürlüğü, Bursa'da yeni merkezine taşındı. Açılışta konuşan CEO Lejeune, uzun vadeli düşündüklerini, Türkiye yatırımlarına devam edeceklerini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Esra Özarfat

Bursa - Axa Sigorta Marmara Bölge Müdürlüğü, Bursa'da yeni yerinde hizmete vermeye başladı.

Yeni merkezin açılış töreninde konuşan Üst Yönetici (CEO) Guillaume Lejeune, 2016'yı sigorta sektörü için "rekabetçi ortamın beraberinde getirdiği zorluklarla birlikte önemli bir geçiş yılı" olarak niteledi.

Şirket olarak yatırım tabanlarını güçlendirdiklerini belirten Lejeune, "Sektörün etkilendiği zorluklardan biz de etkilendik. 2016 Türkiye için zor bir yıl oldu. Buna karşın, yaşananlar Türkiye'ye uzun vadeli bakışımızı etkileyecek değişimler değildi. Türkiye'de başka krizler de gördük, farklı zorluklar da yaşadık. Bu yıl da belirsizlikler var. Ama biz müşterilerimizi korumaya devam ediyoruz. Esas bugünlerde yatırıma devam etmenin önemi ortaya çıkıyor" diye konuştu.

Otomotivin merkezi

Bursa'nın otomotivin merkezi ve 25 milyar dolarlık dış ticaret hacmiyle Türkiye'nin sanayi üslerinden biri olduğunu ifade eden Lejeune, "Özellikle geçtiğimiz yıl Osmangazi Köprüsü'nün açılmasının ardından lojistik ve stratejik avantajı daha da önem kazanmıştır. Bu bakımdan üretimimiz içerisinde önemli bir yere sahip Marmara Bölge Müdürlüğü'nün çağdaş çalışma ortamına kavuşması, çalışanlarımızı olduğu kadar acentelerimizi de oldukça memnun etmiştir. Umuyorum ki, bu yeni motivasyon, üretim ve kârlılık performansına önemli katkılarda bulunur" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir