Citymapper ile 5 yıl sonrasının ulaşım ağına erişmek mümkün

İstanbul için hizmet vermeye başlayan Citymapper kullanıcılarına kentte 5 yıl içinde hayata geçecek ulaşım projelerine erişme imkanı tanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

New York, Londra, Paris, Hong Kong, Moskova ve Barcelona gibi şehirlerde kullanılan ve kullanıcılarına otobüs, metro, metrobüs, minibüs, dolmuş, vapur, taksi ve yaya olarak en hızlı rotaları öneren 'Citymapper' uygulaması, İstanbul için de hizmete girdi.

Akıllı telefon ile masaüstü bilgisayarlara indirilebilen uygulamada yer alan özellikler sayesinde navigasyon, canlı otobüs sefer saatleri, ulaşım türüne göre seyahat ücretleri, yayalar için kalori hesabı, güvenli toplu taşıma yolculukları için tahmini varış süresi ve rota paylaşılmasıyla bisiklet yollarının konum bilgilerine ulaşılabiliyor.

Uygulamada, İstanbul'da 5 yıl içinde hayata geçirilecek ulaşım projeleri de yer alıyor. Böylece ev, arsa, dükkan, arazi ve mülk alarak, yatırım yapmak isteyenler veya çalışmak istediği iş seçiminde lokasyon ve ulaşım kriterine göre tercih yapacaklar için bilgi sunuluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir