Kupadu aldığı yatırım ile 5 milyon TL değerlemeye ulaştı

Mekan ve araç önerisini tek çatı altında toplayan Kupadu, melek yatırımcılardan 5 milyon lira değerinde yatırım aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

16 farklı kategoride, 4 farklı etkinlik çeşidine yönelik; tekneden yalıya, restauranttan platolara kadar sunmuş olduğu mekân ve araç önerisini tek çatı altında toplayan Kupadu’ya melek yatırımcılar 5 milyon TL değerinde yatırım gerçekleştirdi.

Kupadu Yönetici Ortağı Cem Has, “Ajansımızın 5’inci yılını kutlamak için bir parti organize etmek istedik. Fakat partimizin konseptine uygun bir mekân bulamayınca iptal etmek zorunda kaldık. Aklımıza etkinlik kategorilerine yönelik mekân önerisi sunan bir platform oluşturmak geldi ve Kupadu’yu hayata geçirdik. Kupadu ile fotoğraf, dizi ve film prodüksiyon çekimleri için mekan arayan yapımcıları; doğum günü, parti gibi organizasyonlar için yer arayan heyecanlı girişkenleri; mekanlarını kiralayarak ek gelir kazanmak isteyenleri bir platformda buluşturduk” dedi.

5 milyon lira yatırım aldı

Üye sayılarını yıl sonuna kadar 3 bine çıkartmak istediklerini belirten Cem Has, “Kısa vadede hedefimiz Türkiye’deki bütün mekânları Kupadu’da bir araya getirmek. Uzun vadede hedefimiz ise aynı hizmeti yurt dışındaki başka ülkelere de taşıyarak uluslararası hizmet sunmak. Melek yatırımcılarında dikkatini çeken bu projemize iki melek yatırımcı tarafından 5 milyon TL değerinde yatırım yapıldı ” ifadesini kullandı.

Türkiye’de gizli kalmış etkinlik mekânlarını bir araya getiren Kupadu, mekânları ihtiyaçlarına göre şekillendirebilme fırsatı sunuyor, etkinlik düzenlemeye uygun özel mülkiyet sahiplerine de ek gelir imkânı sağlıyor. Kiralama hizmeti vermek ve kiralama hizmeti almak isteyenleri bir araya getiriyor.

Cem Has