"Stevie Uluslararası İş Ödülleri"nden TTNET'e 3 ödül

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TTNET, "Stevie Uluslararası İş Ödülleri" tarafından 3 ödüle layık görüldü. 

TTNET'den yapılan açıklamaya göre, TTNET bu yıl onuncusu düzenlenen "Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nden, "Yılın En İyi Müzik Uygulaması" kategorisinde TTNET Müzik'in IOS ve Android Uygulaması ile "Altın Stevie" aldı. 

"Yılın En İyi Sosyal Uygulaması" kategorisinde TTNET Müzik-Facebook işbirliği ile "Gümüş Stevie" kazanan TTNET, toplumla İlişkiler alanında "Yılın En İyi PR Kampanyası" kategorisinde ise "İnternetle Hayat Kolay" projesiyle "Gümüş Stevie" ödülüne layık görüldü. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, TTNET olarak değişen ve dijitalleşen dünyada müşterilerinin hayatını kolaylaştıran çözümler sunduklarını belirterek, internet erişim hizmetlerinin yanında dijital platformlarla da dijital dönüşüme öncülük ettiklerini kaydetti. 

Başar, TTNET Müzik platformlarının, dijital müziği geniş kitlelere ulaştırdığını aktararak, "TTNET Müzik'in iPhone, iPad uygulamaları ile Android uygulaması sayesinde kullanıcılarımız diledikleri her yerde sınırsız müzik keyfi yaşıyor. Uygulamayla en yeni ve en popüler şarkılar ve binlerce şarkının yer aldığı geniş arşiv, kullanıcılarımızın akıllı telefonlarına ve tabletlerine geliyor. Müzikseverler, telefonlarından ya da tabletlerinden, TTNET Müzik'in profesyonel listelerine ulaşabiliyor ve kendi favori listelerini oluşturabiliyorlar. Oluşturdukları listelere dilerlerse TTNET Müzik web sitesinden de rahatlıkla erişebiliyorlar. Uygulamamızda, moda ve türe göre dinleme seçenekleri sunan bir de radyo özelliği de var. TTNET Müzik, önümüzdeki dönemlerde de hayatımıza kolaylık ve renk getirecek farklı uygulamalar sunmaya devam edecek" değerlendirmesinde bulundu.