TTNET ve Netsis arasında işbirliği

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - TTNET ve Netsis, KOBİ'lerin iş süreçlerini internet üzerinde 7/24, hızlı, hatasız ve en verimli biçimde yönetebilecekleri altyapıyı kurmak üzere iş birliği yaptı.

TTNET'ten yapılan açıklamaya göre, bu iş birliğiyle TTNET kullanıcısı olan girişimciler; stok takibinden cari hesap yönetimine, finanstan müşteri ilişkilerine tüm süreçlerini hiçbir kurulum maliyeti olmaksızın, özel indirimlerle elektronik ortama taşıyabilecek. Girişimcilerin her yerden bilgilerine ulaşabilmeleri için İnternet'e bağlı olmaları yeterli olacak.

TTNET ve öncü yazılım üreticisi Netsis'in işbirliği kapsamında, yazılımın satın alınması yerine aylık bazlı kullandıkça ödeme sistemine dayalı bulut modelli Netsis çözümleri, TTNET kullanıcılarına özel indirimlerle sunulacak.

Hizmet olarak yazılım olarak da adlandırılan model, bu özellikleriyle lisans bedeli, kurulum, güncelleme, yedekleme ve sunucu maliyetlerini de ortadan kaldırıyor. İlk etapta en çok 10 kullanıcı için geliştirilmiş ürün ailesini kapsayan anlaşmanın 2013'ün ikinci yarısında müşteri ilişkileri yönetimi çözümünü de içermesi hedefleniyor.

TTNET Netsis iş birliğinde sunulan avantajlardan yararlanmak isteyen işletmeler, mayıs ayı sonunda TTNET internet sitesi üzerinden veya TTNET kurumsal satış kanallarından ürünleri edinerek, iş süreçlerini birkaç dakika içinde hızlı, hatasız, esnek ve verimli bir altyapıya taşıyabilecek.