Türk markaları dünyanın en köklü moda fuarında

Türk giyim firmaları, son kreasyonlarıyla Floransa'daki dünyanın en eski moda fuarı "Pitti Uomo"da boy gösteriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İtalya'da erkek modasına yön veren Floransa'daki moda fuarı "Pitti Uomo" bu yıl da yüzlerce firmanın katılımıyla kapılarını açtı. Çok sayıda Türk markası da fuardaki yerini aldı. 

87. Pitti Uomo moda fuarına dünyanın pek çok ülkesinden tekstil ve konfeksiyon firması katılıyor. Fuarda ünlü markalar da 2015 ilkbahar-yaz kreasyonlarının tanıtımını yapıyor. Fuarda bu yılın hakim renklerinin kahverengi tonları ve yeşil olduğu görüldü. 

Bu fuarda sahip oldukları büyük pavyonlarda son kreasyonlarını sergileyen ve siparişler alan LTB Jeans, Hatem Saykı, Kiğılı ve Ramsey gibi Türk markaları, tasarımlarıyla fuara katılanların dikkatini çekmeyi başarıyor. Türk markalarının temsilcileri de fuarda şu ana kadar gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirtiyor. 

Fuara her yıl katılan firmalardan LTB Jeans'ın Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Cakoğlu, yaptığı açıklamada, "10 senedir Pitti Uomo'ya katılıyoruz. Bu on birinci fuarımız. Fuardan beklentilerimiz özellikle müşteri sayısını ve kalitesini artırmak ve var olan korner sayısını daha ileriye taşımak" dedi. 

Hatem Saykı Satış ve Pazarlama Direktörü Füsun Saykı da altıncı kez Pitti Uomo'ya katıldıklarını söyledi. Saykı, "Her yıl beklentilerimizi artırıyoruz ve bu beklentilerimizi karşılıyoruz. Fuara bu yıl Uzakdoğu'dan katılım yoğun. Standımız onların ilgisini çekiyor. Uzakdoğu'dan sipariş almaya başladık. ABD'den de müşterilerimiz ve siparişlerimiz var" diye konuştu. 

Saykı, Pitti Uomo'nun dünya genelinde önde gelen bir fuar oldunu belirterek, "Pitti Uomo fuarı erkek giyiminde en önde olan bir fuar. Bizim de hedefimiz bu fuara sürekli katılımı sağlayarak markamızın Avrupa'daki bilinirliğini artırmak" ifadesini kullandı.  

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir