250 milyon dolarlık ortaklık

Dilek Gayrimenkul ile Four Seasons ortaklık sözleşmesi imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
İSTANBUL - Gayrimenkul ve turizm alanında faaliyet gösteren Dilek Gayrimenkul ve Four Seasons Hotels and Resorts işbirliğiyle gerçekleştirilecek "Four Seasons Resort Çeşme" projesinin imzaları atıldı.
 
Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Dilek Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Sabancı ve Four Seasons Hotels and Resorts Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Kathleen Taylor tarafından imzaları atılan "Four Seasons Resort Çeşme"nin, 2016 turizm sezonunda hizmete açılması planlanıyor.
 
Türkan Sabancı, Sevil Sabancı ve Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'nın da katıldığı imza töreninde konuşan Dilek Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Sabancı, projeden heyecan duyduğunu belirterek şunları kaydetti:
"Yaptığımız titiz çalışmalar ve araştırmalar sonucunda bu benzersiz ve iddialı projeyi, uluslararası işletme deneyimli ve sektöründe dünya lideri olan Four Seasons işbirliği ile hayata geçirme kararı aldık. Four Seasons'ın lüks ve seçkin hizmet anlayışı ile Dilek Gayrimenkul'un gücünün birleşmesi sonucunda, turizm sektörümüze örnek bir proje kazandıracağız. Four Seasons Çeşme Resort Projesi'ne 250 milyon lira yatırım yapmayı öngörüyoruz. 350 kalifiye personelimizle konuklarımıza hizmet vereceğimiz tesisimizi, 2016 yılında hizmete açmayı hedefliyoruz."
 
Çeşme-Alaçatı'da hayata geçirilecek Four Seasons Resort Çeşme Projesi'nin, Dilek Gayrimenkul'ün turizm sektöründeki ilk yatırımı olması nedeniyle büyük önem taşıdığına işaret eden Dilek Sabancı, "Gayretlerimizin ana hedefi, ülkemizin eşsiz tarihi ve kültürel coğrafyasına yüksek segmentte yabancı konukları çekmek ve Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden olan turizmin büyümesine katkı sağlamaktır. Four Seasons'ın, uluslararası kabul görmüş başarıları, deneyimi ve lüks segment otelcilik anlayışındaki rakipsiz duruşuyla, bu hedefimize katkı sağlayacağından eminiz." dedi.
 
Four Seasons Hotels and Resorts Başkan ve CEO'su Kathleen Taylor da yeni yatırım bölgelerini değerlendirirken beklentilerinin, konukların seyahat etmek istedikleri bir destinasyon olması olduğuna dikkati çekerek, "Dünyanın en çok ziyaret edilen altıncı ülkesi olan Türkiye, seçkin misafirlerimiz için şüphesiz çok önemlidir. Four Seasons olarak seçkin konuklarımıza en iyiyi ve en unutulmaz deneyimleri sunmak için çalışıyoruz ve kendi bölgesinde ilk olma ünvanına sahip bu yatırıma katkı sağlayacağımız için kendimizi özel hissediyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Taylor proje alanının sahip olduğu doğal güzellikler ile ayrıcalıklı servis anlayışının birleşmesi olarak özetlediği Four Seasons vizyonunun Dilek Gayrimenkul tarafından da paylaşıldığını belirtirken, Dilek Gayrimenkul ile birlikte çalışarak konuklara rakipsiz bir hizmet sunulacağını vurguladı.
 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir