Bavul.com: Tüm seyahatler güvence altında

Faaliyetlerini eylül ayı itibarıyla durduracak olan bavul.com, önümüzdeki döneme ait tüm seyahatlerin güvence altında olduğunu bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye; uçak bileti, otel rezervasyon ve tur hizmeti veren bavul.com'un faaliyetlerini durduracağı haberini ilk olarak dunya.com'dan öğrendi. Şirket yönetimi ise bugün yaptığı açıklamada, kararın gerekçelerini ve süreci değerlendirdi.

Bavul.com yönetimi, 2014 yılı Ağustos ayında devraldıkları bavul.com’un operasyonlarını eylül ayı itibarıyla durduracaklarını belirterek, kararın gerekçesini şöyle açıkladı: “Bu kararımızda pazarda oluşan aşırı rekabetçi fiyat politikalarının karlılığı oldukça azaltması ve tedarikçilerimizin çoğuna yaptığımız ödemelerin Euro cinsinden olması ve kurdaki hızlı değişiklikler etkili olmuştur.”

Açıklamada, önümüzdeki döneme ilişkin bavul.com’dan alınan hizmetlerin olumsuz etkilenmesinin söz konusu olmadığı vurgulanarak, “Özellikle belirtmek isteriz ki; bugüne kadar bizden uçak bileti, otel konaklaması ve tur paketi almış olan tüm yolcularımızın seyahatleri güvence altındadır. Tüm seyahatler gerçekleşene kadar müşteri hizmetlerimiz servis vermeye devam edecektir” denildi.

Avrupalı turizm devi, 'Bavul'u kapatıp gidiyorAvrupalı turizm devi, 'Bavul'u kapatıp gidiyor