Jumeirah, ikinci otelini Bodrum'da açtı

Jumeirah Group, Türkiye'de büyüme planları yapıyor. İkinci otelini Bodrum'da açan Grubun CEO'su Lawless, 'Farklı Kal' sloganlarına sadık kalarak Türkiye'de fark yaratacaklarını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dubai Holding'in lüks otel markası Jumeirah Group, Pera Palace Hotel Jumeirah'tan sonra Türkiye'deki ikinci otelini Bodrum'da açtı. 'Farklı Kal' sloganı ile faaliyet gösterdikleri her ülkede fark yarattıklarını belirten Jumeirah Group Genel Müdürü ve Grup CEO’su Gerald Lawless, hem yeni otelleri Jumeirah Bodrum Palace hem de Türkiye'deki diğer planları hakkında Global Connection tarafından Gulf News için hazırlanan ve bugün okuyucu ile buluşan özel eke konuştu.

Bodrum'daki yeni otellerinin hizmete girdiğini belirten Lawless, Bodrum'un popüler bir yaz destinasyonu olduğunu ve Avrupa ile Ortadoğu’dan gelen turistlerin buradan büyük keyf aldıklarını kaydetti. 

Türkiye’nin, Jumeirah Group ve özellikle de Ortadoğulu müşterileri için uygun olduğunu belirten Lawless, "Artık grup olarak insanlara hem Pera Palace Jumeirah’da kalıp İstanbul'u görme, ardından da 45 dakikalık uçuşla Bodrum'a geçme olanağı yaratıyor böylece iki şehri içeren bir destinasyon sunabiliyoruz" dedi. Geçen yıl Körfez'den Türkiye'ye gelen turist sayısının yüzde 38 arttığını kaydeden Lawless, kendilerinin bu rakamı daha da artıracağını söyledi. 
 
İstanbul'da Venu açacak

"Otellerimizin her biri, miras otel de olsa, yeni bir otel de olsa, 'Farklı Kal' marka sözümüze sadık kalır. Bu da her bir otelimizin kendine has bir karakteri ve kendi kişiliği olduğu anlamına gelir" diyen Lawless, ikinci otel markaları Venu'nün de çağdaş yaşam tarzı markası olarak son derece popüler olacağını kaydetti. Venu markası için Türkiye’de de bir potansiyel olduğunu düşündüklerini belirten Lawless, "İstanbul, milyonlarca nüfusu olan dev bir şehir ve bu nedenle burada bir Venu açmak için önümüzde büyük bir fırsat var. Şehrin ruhu Venu ile birbirine son derece uyumlu, dolayısıyla İstanbul'da varlık göstermemek için önümüzde hiçbir neden yok. Konaklama ve perakende liderleri için gıda ve meşrubat işinde bir hareketlilik söz konusu" diye konuştu. 
 
Noddle için işletmeci arıyor

Bünyelerinde Jumeirah Restaurant Group'un (JRG) da bulunduğunu kaydeden Lawless, noodle evlerinin de son derece popüler bayilik olduğunu belirtti. Dubai’de noodle evlerinin çoğunu kendilerinin işlettiğini, Dubai dışındakilerin çoğunun ise bayilik olduğunu belirten Lawless, "Yani üçüncü taraf bir yatırımcı restoranı bizim şartnamelerimize göre kiralar ve işletir. Uygun bir Türk restoran işletmecisi bulduğumuzda Türkiye’de de aynı modeli uygulamamamız için herhangi bir neden yok" dedi.

Global Connection tarafından Gulf News için hazırlanan ve bugün yayınlanan ekte, Türkiye’nin turizm potansiyeli ile ilgili yazılara ve Türk turizmini tanıtıcı haberlere de yer verildi.
 

Bu konularda ilginizi çekebilir