Metro, filosuna 30 yeni otobüs ekledi

6.8 milyon Euro yatırım yapan firma, ilk 10 otobüsünü Temsa'dan teslim aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
İSTANBUL - Filosuna yaklaşık 6,8 milyon Euro'luk yatırımla 30 yeni otobüs katarak, hizmet kapsamı ve kalitesini artırmayı hedefleyen Metro Turizm, TEMSA'dan sipariş edilen ilk 10 adet VIP Safir otobüsü düzenlenen törenle teslim aldı.
 
Türkiye'nin en büyük filosuna sahip olan ve 76 kente günde ortalama 1.400 sefer düzenleyen Metro Turizm, büyüyen ve gelişen Türkiye'ye duyduğu güvenle, 2013 yılına filosuna yaptığı yeni yatırımla giriyor. Firma, TEMSA ile gerçekleştirdiği 6,8 milyon Euro tutarındaki anlaşma kapsamında filosuna toplam 30 adet otobüsü katarak toplam araç sayısını 1.303'e yükseltiyor. Yeni alınan otobüslerle Metro Turizm filosundaki Safir sayısı da 187'ye çıkıyor. 
 
Metro Turizm, anlaşmanın ilk teslimatı olan 10 adet VIP Safir otobüsü, 14 Aralık tarihinde İstanbul Dedeman Otel'de yapılan törenle teslim aldı. Törene, Metro Holding CEO'su Ertan Çakır ve TEMSA Global Sanayi ve Ticaret A.Ş. CEO'su Tamer Ünlü' nün yanısıra Metro Turizm Genel Müdürü Talat Erden, TEMSA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gürleyik, Metro Turizm Mali İşler ve Finans Müdürü Suat Bülbül, TEMSA Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Anıl ve TEMSA Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ da katıldı.
 
Bu konularda ilginizi çekebilir