'Somut adım atma zamanı geldi'

TÜROB Başkanı Bayındır, "Şimdi ekonomiyi normalleştirme ve somut adım atma zamanı geldi. Bu girişimden en olumsuz etkilenen sektör olarak, istihdama ve ekonomiye olan katkılarımızın hiçbir kesintiye uğramadan devam etmesi azmindeyiz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Timur Bayındır, şimdi ekonomiyi normalleştirme ve somut adım atma zamanı geldiğini belirterek, "Darbe girişiminden en olumsuz etkilenen sektör olarak, istihdama ve ekonomiye olan katkılarımızın hiçbir kesintiye uğramadan devam etmesi azmindeyiz." dedi.

Bayındır, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz 2016 gecesi Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) gerçekleştirdiği hain saldırının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yediden yetmişe toplumun tüm kesimlerinin harekete geçmesi ile başlatılan milli direnişle ve milletin ferasetiyle akamete uğratıldığını anımsattı.

Menfur darbe girişiminde, Türkiye'nin en büyük kazanımı olan demokrasiye, tüm kesimler tarafından sahip çıkıldığını ve bu girişimin boşa çıkarıldığını hatırlatan Bayındır, turizm sektörü temsilcileri olarak demokrasiye yönelik her türlü müdahalenin ve anayasal kurumlara karşı girişilen bu tür eylemlerin her zaman karşısında yer aldıklarını ifade etti.

Bayındır, şimdi ekonomiyi normalleştirme ve somut adım atma zamanı geldiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu girişimden en olumsuz etkilenen sektör olarak, istihdama ve ekonomiye olan katkılarımızın hiçbir kesintiye uğramadan devam etmesi azmindeyiz. Ülkemiz turizminin tekrar parlak günlerine dönmesi için üzerimize düşeni yapıyoruz, yapacağız. Bu vesile ile aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize minnet duygularımı ifade ediyorum. 15 Temmuz gecesi, ülkesinin geleceğini kendi canının önünde görerek eline bayrağını alıp yollara çıkan, meydanları dolduran milyonlarca vatan sevdalısına da şükran ve minnet duygularımı sunarım."

Bu konularda ilginizi çekebilir