27 bin şirket 'Turkcell Şirketim' kullanıyor

Şirket yetkililerine her zaman her yerde online işlem yapma kolaylığı sağlayan ve şimdiye dek 27 bin şirket tarafından kullanılan "Turkcell Şirketim" kapsamında tam 5 milyon 500 bin işlem gerçekleştirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre şirketin kurumsal firma yetkililerinin dünyasına hız ve kolaylık getiren, şirket hatlarına ait birçok işlemi saniyeler içerisinde yapabilmelerini sağlayan "Şirketim" uygulaması bir yılı geride bıraktı.

Şirket yetkililerine her zaman her yerde online işlem yapma kolaylığı sağlayan ve şimdiye dek 27 bin şirket tarafından kullanılan "Turkcell Şirketim" kapsamında tam 5 milyon 500 bin işlem gerçekleştirildi.  Yetkililer uygulamanın ana sayfasında, çalışanların hatlarıyla ilgili onaya gönderdiği talepleri, ödenmemiş faturaları, paketi dolmak üzere olan hatlar için uyarıları görebiliyor. Böylece çalışanların taleplerini hızlıca onaylayabiliyor, hatların faturalarını ödeyebiliyor ve paketi azalan hatlara kullanım kotasını henüz aşmadan ek paket satın alabiliyorlar. İşlem menüsünden ise şirketteki tüm hatların listesine ve kullanıcı bilgilerine ulaşarak yetkililere anında güncelleme yapma imkanı sunuluyor. Yurt dışı kullanıma açılan şirket hatlarının akıllı yurt dışı abonelikleri yine "Turkcell Şirketim" uygulaması üzerinden aktif hale getirilebiliyor. Uygulama sayesinde şirket yetkilileri kendilerine özel promosyon ve kampanyalara kolaylıkla ulaşabiliyor, cihazla ilgili yardım videolarını izleyebiliyor, şirkete özel müşteri yöneticisine tek dokunuşla erişebiliyor. 

Şirket yetkilileri App Store ya da Google Play'den "Turkcell Şirketim" uygulamasını akıllı telefonlarına indirerek "GSM NO ve PAROLA"ları ile kolayca giriş yapabiliyor.  

Uygulamayı kullanmadan önce denemek isteyenler için demo versiyonu da bulunuyor. GSM NO ve Parola alanlarına 532 yazarak uygulamanın demo versiyonu üzerinden yetkililerin yapabildiği tüm işlemler denenebiliyor.