ABank'tan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na 1 milyon lira

ABank, "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na 1 milyon TL katkıda bulunacağını açıkladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Alternatif Bank'ın (ABank) "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na 1 milyon TL katkı sağlayacağı bildirildi.

ABank'tan yapılan yazılı açıklamada, ''15 Temmuz'da vuku bulan darbe teşebbüsünde gazi olan vatandaşlarımız ve şehitlerimizin aileleriyle dayanışma içinde olmak ve yaşanan acıları bir nebze hafifletmek amacıyla başlatılan dayanışma kampanyasına; ABank olarak 1 milyon TL bağış yapılmasına karar verildi." denildi. 

Darbe girişiminin şiddetle kınandığı açıklamada, "İçinden geçtiğimiz çetin süreçte ülke olarak gerçekleştirdiğimiz dayanışmanın, Türkiyemizi çok kısa bir sürede daha da aydınlık günlere taşıyacağına inanıyoruz." ifadeleri yer aldı.

ABank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CBQ Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Hüseyin el-Fardan da her zaman Türk hükümeti ve halkının yanında olduklarını belirterek, "Daha önce de söyledik, tekrar söylüyoruz biz Türkiye’ye sadece sermayemizi değil, sevgimizi yatırdık." ifadelerini kullandı.

Açıklamada, Türkiye'ye yatırımların devam edeceğini vurgulayan CBQ üst düzey yöneticisi ve Katar Türk Birliği Başkanı Atilla Kuruçayırlı'nın sözleri de şu şekilde yer aldı:

"Türkiye, dünyada krizleri en hızlı ve iyi şekilde yöneten ülkelerden kesinlikle bir tanesi ve yaşanılan bu zor süreci en kısa zamanda lehine çevirmeyi başardı. Yatırımlar anlamında ülkemize ve Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok yakında Katar’dan sürprizimiz olacak."

Bu konularda ilginizi çekebilir