Adese, 140. mağazasını Afyonkarahisar'da açtı

Adese, Çay mağazasıyla birlikte toplam mağaza sayısını 140'a yükseltti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Adese, geçtiğimiz günlerde Konya Kadınhanı'nda açtığı yeni mağazasının ardından bir mağaza da Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde açtı. Adese, Çay mağazasıyla birlikte toplam mağaza sayısını 140'a yükseltti.

İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, Konya Kadınhanı'ndan sonra yeni mağazasını, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde müşterilerinin hizmetine sundu. Adese, 140'ıncı mağazasının açılışını bugün Çay Kaymakamı Selim Palamut, Garnizon Komutanı Ferit Kahriman, Emniyet Müdürü Yunus Dinç ve diğer protokol üyeleriyle birlikte Adese Yöneticileri ve Çay halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

Adese, yıl bitmeden 2 mağaza daha açacak

Çay Adese mağazasının açılışında konuşan Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; “Afyonkarahisar'ın güzide ilçesi Çay'da 140'ıncı mağazamızı açmanın ve bu mağazamızda 20 arkadaşımızı daha istihdam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sultandağı mağazamızın ardından Çay Adese'yi de hizmete açarak Afyonkarahisar'daki şube sayımızı ikiye çıkardık. Yeni mağaza açılışlarımız Aralık ayı sonuna kadar Konya'nın Karatay ilçesinde ve Ankara Elvankent'te açacağımız mağazalarımızla devam edecek ve bu mağazaların açılmasıyla birlikte toplam 142 mağazaya ulaşacağız” dedi.

Çay mağazasında 700 m² ticari alanda üç kasa ve 20 personeliyle müşterilerine hizmet verecek olan Adese; müşterilerine gıdadan şarküteriye, temizlikten kozmetiğe, oyuncaktan züccaciyeye ve konfeksiyondan ayakkabıya kadar 10 bin farklı ürünü bir arada sunuyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir