Air Canada'nın yeni sitesine Amadeus desteği

aircanada.com yeni sitesinde 100'den fazla havayolu şirketine hizmet veren, havayolları internet rezervasyon motoru Amadeus'un teknoloji çözümlerine yer verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

aircanada.com, dünyanın en yaygın havayolları internet rezervasyon motoru Amadeus teknoloji çözümlerini kullanarak, ziyaretçilerine daha özgün bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Amadeus Ticaret Dairesi Başkanı Ilia Kostov, "Kanada pazarının en büyük havayolları şirketi olan Air Canada, kısa bir süre önce, geliştirilmiş rezervasyon akışı ve güçlendirilmiş arama seçenekleri gibi özelliklere sahip yeni aircanada.com sitesini açtı.

Sitede yeni mobil özellikler ve sadece tarih ve destinasyonun dışındaki bilgilerle de arama yapma fonksiyonları yer alacak. Air Canada ile yaptığımız işbirliği, dünya genelindeki tüm havayolları şirketlerine sunmak istediğimiz değer ve hizmetlerin de bir göstergesini oluşturuyor. Amadeus teknoloji çözümleri arasında bulunan Amadeus e-Retail platformu, dünyanın en yaygın kullanılan havayolları internet rezervasyon motoru olarak sınıfının en iyi kullanıcı arayüzünü ve müşteri deneyimini sunuyor. Amadeus e-Retail, dünyanın her yerindeki 110'dan fazla ülkede 100'den fazla havayolları şirketi için 260'tan fazla web sitesine güç veriyor" diye konuştu.

Sezgisel arama imkanı sunuyor

7'den fazla dil ve 25 versiyon seçeneği ile global pazarda müşterilerine ulaşacaklarını belirten Air Canada Bilişim Departmanı Başkanı Lise Fournel ise şunları söyledi; "Air Canada'nın tamamen yeniden tasarlanan web sitesi sade ve sezgisel arama ve alışveriş olanağı sunuyor. Sitenin avantajları arasında daha az aşama içeren rezervasyon akışı, geliştirilmiş koltuk seçimi, birden fazla havaalanını içeren arama yapma imkanı, tüm mobil cihazlara uygun kullanım sağlayan tasarım yer alıyor. Amadeus ile yakın işbirliği içerisinde çalışarak gerçekleştirdiğimiz bu girişimimiz bize sınıfının en iyisi olan dijital deneyimi sunmak için gerekli altyapıyı sağladı."

Bu konularda ilginizi çekebilir