Aon Türkiye yönetiminde yeni dönem

Aon bünyesinde Özel Riskler ve Bölgelerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini yürüten Selda Oknas ve Aon Benfield Türkiye’nin CEO’su Ferhan Özay, 15 Nisan itibariyle Eş-CEO olarak Aon Türkiye’yi ortak yönetmeye başlayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Aon Türkiye’nin CEO'su Nejat Tolunay, 30 Haziran 2014'te görevlerinden ayrılırken Aon Risk Solutions ve Aon Benfield şirketleri tek bir çatı altında birleştirildi. Daha evvel Aon bünyesinde Özel Riskler ve Bölgelerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini yürüten Selda Oknas ve Aon Benfield Türkiye’nin CEO’su Ferhan Özay, 15 Nisan itibariyle Eş-CEO olarak Aon Türkiye’yi ortak yönetmeye başlayacaklar.

Aon Türkiye’nin tepe yönetimi değişiyor. Risk yönetimi, sigorta ve reasürans brokerliği, insan kaynakları çözümleri konularında uluslararası hizmet sağlayıcı Aon, Türkiye’deki entegrasyonunu tamamladı ve pazardaki hedefini büyüttü. Bu hedefler çerçevesinde Aon Risk Solutions ve Aon Benfield şirketleri tek bir çatı altında birleştirildi. Üst yönetimde ise görev değişiklikleri gerçekleşti. Buna göre, daha evvel Aon bünyesinde Özel Riskler ve Bölgelerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini yürüten Selda Oknas ve Aon Benfield Türkiye’nin CEO’su Ferhan Özay  15 Nisan itibariyle Eş-CEO olarak Aon Türkiye’yi  ortak yönetmeye başlayacaklar.

Şu anda CEO ve Aon Türkiye Ülke Müdürlüğü görevini sürdüren Nejat Tolunay, 20 yıl boyunca  Aon  Türkiye operasyonlarından sorumlu olarak birçok başarı ve ilke imza attı. Tolunay yönetim devri ve değişim süreci için 30 Haziran’a kadar Aon’da olacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir