Arçelik'e 3 LoveMark Ödülü

"Türkiye'nin LoveMarkları" araştırmasına göre bu yıl ilk kez gerçekleştirilen kategori bağımsız sorgulamada Türkiye'nin en sevilen markası unvanına Arçelik layık görüldü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Arçelik, MediaCat ve Ipsos iş birliğiyle her yıl gerçekleştirilen "Türkiye'nin LoveMarkları" araştırmasının 2014 sonuçlarına göre beyaz eşya ve ev elektroniği kategorilerinde Türkiye'nin en çok sevilen markası seçildi. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen kategori bağımsız sorgulamada da Türkiye'nin en sevilen markası unvanına Arçelik layık görüldü. 

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yıllardır Türkiye'de üst üste en sevilen marka seçilen Arçelik, bu sene de Türkiye'nin en sevilen markası oldu. MediaCat ve Ipsos iş birliğiyle yürütülen "7. Türkiye'nin LoveMarkları" araştırmasının ödül töreni, Brand Week İstanbul kapsamında İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Arçelik, "Türkiye'nin LoveMarkları" araştırmasının 2014 sonuçlarına göre beyaz eşya ve ev elektroniği kategorilerinde Türkiye'nin en çok sevilen markası seçildi. 

Arçelik, bu yıl ilk kez gerçekleştirilen kategori bağımsız sorgulamada da Türkiye'nin en sevilen markası unvanının sahibi oldu. Ödülü Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik AŞ Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, konferansa konuşmacı olarak da katılan dünyaca ünlü TV programcısı Martha Stewart'tan aldı. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çakıroğlu, Arçelik'i seçen müşterilerin en iyi tasarım, teknoloji, kalite ve inovasyonu hak ettiğine yürekten inandıklarını belirterek, "Bu sebeple durmadan, yorulmadan ve aşkla en iyi ürünleri geliştiriyoruz. Yıllardır pazarda güçlü liderliğimizi sürdürmemizin temel sebebi tüketicimizin bize duyduğu güven ve sevgidir. Bu ödül de tüketicimizin bizi kalbinde kategoriler üstü bir yere koyduğunun somut bir göstergesidir. Türk tüketicisi bu ödülle bizi bir kez daha taçlandırdı" ifadelerini kullandı. 

"Türkiye'nin LoveMarkları" araştırması bu yıl 21 Nisan ile 6 Haziran 2014 tarihleri arasından gerçekleştirildi ve araştırma için 15-60 yaş arasında 2 bin kişiyle görüşüldü. 

Arçelik ayrıca Türkiye'nin en büyük marka ve pazarlama etkinliği "Brand Week Istanbul" kapsamında İstanbul Kongre Merkezi'nde bulunan "Deneyim Yaşatma Alanı"nda en yeni teknolojilerinden biri olan VUX (Virtual User eXperience - Sanal Kullanici Deneyimi) kavramsal ve interaktif projesini sergiledi. Arçelik'in maskotları Çelik ve Çeliknaz da bu yıl Kanyon'da düzenlenen "Brand Week Istanbul Marka Yürüyüşü"ne katıldı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir