Ariston Thermo bayileri Prag’da

Ariston Thermo, belli bir başarı skalasına ulaşan bayileri için Prag’a gezi düzenledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kalite, güven ve enerji tasarrufunu bir arada sunarak, yaşam alanlarında yüksek konfor sağlayan  Ariston Thermo, 'önce insan' vizyonu çerçevesinde ve bayilerinden gelen bildirimler doğrultusunda belli bir başarı skalasına ulaşan bayileri için yurtdışına geziler düzenlemeye devam ediyor. Seçilen başarılı bayiler, Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da, bir gezi programıyla ödüllendirildi.

Isıtma sektörünün lider firması Ariston Thermo, özel performans sistemi çerçevesinde seçilen başarılı bayileri için Prag Gezisi düzenledi. Gezi çerçevesinde Prag Kalesi ve Eski Prag turu gerçekleştirildi. Bayiler tur kapsamında Prag Kalesi’nin iç bölümleri, Charles Köprüsü, Barut Kulesi, Celentna Caddesi, Eski Prag Meydanı, St. Nikolas Kilisesi, Goltz-Kinsky Sarayı, Gotik Tyn Kilisesi, Musevi Meydanı, Şövalyeler Meydanı ve Charles Köprüsü, Lesser Town Köprüsü’nü ziyaret etti.
 
Gezinin ikinci gününde Roma İmparatoru IV.Charles tarafından 1358 yılında kurulan, 19. yüzyılda Avrupa’nın en ünlü SPA merkezlerinden biri haline gelen Karlovy Vary kasabasına gidildi. Gezinin son günü UNESCO tarafından Dünya Mirası Listesi’ne alınan Kutna Hora kenti, Kemikli Kilise Kostnice ve Azize Barbara Katedrali ziyaret edildi.

Bayi ödül sisteminin iş ortakları nezdinde sadakati artırdığını ve satışlara olumlu yansıdığını belirten Ariston Thermo yetkilileri, bayi ödüllendirme sistemini bayilerden gelen talepler doğrultusunda şekillendirdiklerini ve Ariston Thermo ailesinin gösterdiği üstün başarıların ödüllendirilmeye devam edeceğini vurguladı.