Ariston'dan cep yakmayan kombi

Ariston EVO kombileri, standart iki yıldız bir kombi ile karşılaştırıldığında yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ariston’un tasarladığı EVO serisi kombiler, tasarruflu ve çevreci yönleriyle fark yaratıyor. Enerji tasarrufu ve çevreci yönleriyle öne çıkan EVO serisi kombiler, yenilenebilir enerji kullanan diğer ısıtma, soğutma ürünleri ve sistem elemanları ile doğrudan entegre olabiliyor.

Yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlıyor

“EVO” kombiler, standart iki yıldız bir kombi ile karşılaştırıldığında yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlıyor. Ayrıca havaya salınan NOx (nitrik oksit ve nitrik dioksit gazlarının toplam yoğunluğu) ve karbondioksit parçacıklarında da yüzde 75’lik bir azalma ile çevreyi koruyor.

Yüksek verimlilik ve enerji tasarrufu amacıyla tasarlanan “EVO” kombiler, 1:10 modülasyon oranı ile 35 kW ile 2,4  kW arasında enerji ile en verimli çalışma düzeyini sağlıyor. Bu sayede açma/kapama çevrimleri azaldığı için cihazların kullanım ömrü artıyor, daha fazla güvenlik ve düşük emisyon oranı sağlanabiliyor.

Kullanıcılar için kolaylık

Ayrıca cihazlarda kullanılan yüksek verimli tam modülasyonlu pompa ile cihazın ısıtma sistemine göre pompa gücü otomatik olarak ayarlanabiliyor. “Auto” ve “Comfort” özellikleri ile kullanıcıya büyük rahatlık ve lüks sağlıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir