Aslanoba'dan KapGel’e 500 bin dolarlık yatırım

Bursalı melek yatırımcı Hasan Aslanoba, KapGel’e 500 bin dolarlık yatırım yaparak şirketin yüzde 25 ortağı oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA

Bursalı iş adamı Hasan Aslanoba, 2014 Nisan’da Çetin Öztoprak tarafından, Nizameddin Ordulu ve Kaan Karamancı kurucu ortaklığında kurulan ve Sadok Kohen’den melek yatırım desteği alan KapGel Teknoloji AŞ’ye 500 bin dolarlık yatırım yaparak, şirketin yüzde 25 ortağı oldu. 

Katıldığı e-ticaret 2015 konferansında eve teslim işleri önemsediğini ve bu yönde yeni adımlar atmayı planladığını belirten Aslanoba Capital Kurucusu Hasan Aslanoba, yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. KapGel Teknoloji AŞ’ye 500 bin dolarlık yatırım yaparak, temmuz ayı itibariyle şirketin yüzde 25 ortağı oldu. Daha önce de Bitaksi, Modanisa, Incir, Ininal, Düğün, Meal Box, BuldumBuldum, Tasit, Doktorsitesi, Hemenkiralik, Modacruz, MobilOtoServis, Obilet, Vivense ve Webrazzi gibi Türkiye’nin gözde girişimlerini destekleyen Aslanoba, KapGel’i de geniş portföyüne eklemiş oldu. “Ne lazım? Hemen getirelim!” sloganıyla, Tüketicilerin ihtiyaç duydukları her şeyi dakikalar içinde kapılarına teslim ederek, bir nevi kişisel asistanlık hizmeti sunmayı amaçlayan KapGel, kullanıcıların tüm mağaza ve mekânların ürün ve hizmetlerine ulaşabilmesini amaçlıyor. İstanbul bölgesinde belirli ilçelerde yaklaşık 500 dükkan ve 5 bin ürün seçeneğiyle hizmet veren KapGel,  Pazartesi-Cumartesi günleri arasında 10:00-20:00 arasında kullanılabiliyor. En kısa zamanda önce tüm İstanbul, sonrasında da tüm Türkiye’ye hizmet vermeyi planlayan KapGel yatırımcıları, bu kapsamda gelecek ay Ataşehir ilçesiyle İstanbul Anadolu Yakası’na giriş yapacak.

İstenilen siparişi satın alıp belli bir hizmet bedeliyle eve teslim eden talep temelli bir dağıtım girişimi olan KapGel; kahve, market, yemek, teknoloji, alış veriş, hizmet gibi farklı noktalardan ihtiyaca uygun ürünlerin en fazla 1 saat içerisinde teslim edebilme özelliğiyle dikkat çekiyor. 2015 Haziran ayından beri iOS tabanlı olarak erişilebilir olan KapGel uygulaması 3 bin kayıtlı kullanıcıya hizmet verebiliyor olup, ay sonunda Android versiyonuyla da Google Play Store’dan indirilebilecek.