Assan Hanil'e Dünya Kadınlar Günü’nde anlamlı ödül

2018 yılında da en fazla kadın istihdam eden şirketler arasında yer alan Assan Hanil, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ihtiyaç sahibi çocuklar yararına kadın çalışanlarıyla bir araya geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sabiha Toprak

Kibar Holding bünyesinde, Otomotiv yan sanayinin önemli ana parça tedarikçilerinden olan Assan Hanil, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarına yönelik bir atölye çalışması gerçekleştirdi. Bu etkinlikte kadın çalışanlar ihtiyaç sahibi çocuklar için organik oyuncaklar hazırladı. Atölye çalışmasında yapılan organik oyuncaklar, T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde Kocaeli, İzmit’te hizmet veren çocuk yuvasına ulaştırılacak.

7 Mart tarihinde, İşkur ve İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, “En fazla kadın istihdam eden şirket” ödülünü, geçen yıl olduğu gibi yeniden aldıklarının müjdesini veren Assan Hanil Genel Müdürü Atacan Güner, “Halen bünyemizde toplam 124 kadın çalışanımız var. 21 yıldır elde ettiğimiz başarılarda kadınların azminden destek alıyoruz. Kadınların toplum, iş dünyası, eğitim, spor, üretim, sanat, bilim gibi alanlardaki yarattıkları değer sayesinde dünyanın daha güzel, üretken ve yaşanır bir yer olduğuna yürekten inanıyorum. Kadınların iş dünyasında hak ettikleri yere gelmeleri için Assan Hanil olarak daima büyük bir gayret içerisindeyiz, bundan sonra da bu gayreti sürdüreceğiz” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir