Atlasjet'ten 70 lira harcamaya 20 lira iade

Atlasjet, BKM Express iş birliği ile 70 TL ve üzeri değerinde bilet alanlara, harcamalarının 20 TL'sini geri veriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 
İSTANBUL - Atlasjet'ten BKM Express ödeme seçeneğiyle 70 TL ve üzeri değerinde bilet alanlar, harcamalarının 20 TL'sini iade alıyor. Kampanyadan yararlanmak için, 17 Temmuz'a kadar yolcuların BKM Express'e üye olmaları ve biletlerini Atlasjet'in internet sitesinden ya da  mobil site ve uygulamalarından BKM Express ödeme türü kullanarak satın almaları gerekiyor.

Atlasjet, BKM Express iş birliği ile yolcularına yeni bir kampanya sunuyor. 17 Temmuz'a kadar, Atlasjet'in internet sitesi www.atlasjet.com'dan, mobil sitesinden veya iOS ve Android uygulamaları üzerinden BKM Express'e dahil olan 15 bankanın bireysel veya ticari kredi kartlarıyla tek harcamada 70 TL ve üzeri bilet alan yolcular 20 TL iade alıyor.
 
Atlasjet'in hem yurt içi hem yurt dışı uçak biletlerinde geçerli olan kampanya kapsamında bilet alan yolcular, seyahatleri boyunca EkonomiPlus'ta sunulan 77cm koltuk aralıkları, ücretsiz zengin ikramlar, ücretsiz koltuk  seçimi, 20 kg bagaj taşıma hakkı, pek çok şehirde havalimanına ücretsiz otobüs servisi gibi hizmetlerden yararlanmaya devam ediyor.
 
Kontentanj sınırı olan kampanyadan yararlanmak için yolcuların BKM Express'e üye olması gerekiyor. Her kişi için bir kere ve ilk bilet alımlarında geçerli olan kampanyanın iadeleri 1 Ağustos 2014 tarihinde banka tarafından yapılıyor.  

 

Bu konularda ilginizi çekebilir