Avea'dan Sevgililer Günü indirimi

Avea, Türk Telekom ve TTNET abonelerinin de yararlanabildiği Sevgililer Günü Kampanyası ile araç kiralamadan çiçek gönderimine ve turizme, birçok markada indirim ayrıcalıkları sunuluyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, Sevgililer Günü Kampanyası kapsamında müşterilerine birçok markada indirim ayrıcalıkları sunuyor.  

Avea açıklamasına göre şirket, ünlü markalarla gerçekleştirdiği indirim kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Türk Telekom ve TTNET abonelerinin de yararlanabildiği Sevgililer Günü Kampanyası kapsamında, araç kiralamadan çiçek gönderimine, modadan turizme, farklı ve seçkin birçok markada indirim ayrıcalıkları sunuluyor.  

Avea, kampanya kapsamında, Rixos Royal Spa, Batik, Çiçek Sepeti, limango.com.tr, Avis, Beta ve Frutation markalarında, 28 Şubat tarihine kadar alışverişlerinde yüzde 30'a varan indirim ayrıcalığı veriyor. 

Avea müşterilerinin, kampanyaya katılmak için marka adı yazıp 5060'a, Türk Telekom ev telefonu müşterilerinin marka adı boşluk alan koduyla birlikte (başında sıfır olmadan) ev telefonu numarasını yazıp 6616'a, TTNET müşterilerinin ise marka adı boşluk TC kimlik numaralarını yazıp 6606 servis numarasına kısa mesaj göndermeleri yeterli oluyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir