Avea'ya 2 ödül birden

Avea, Las Vegas’ta dünya devlerinin yarıştığı 8. Stevie Awards’tan 2 büyük ödülle döndü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Mobil iletişim operatörü Avea, 8. Stevie Awards'ta 2 ödüle layık görüldü.

Avea açıklamasına göre, satış ve müşteri hizmetleri alanında verilen Stevie Awards ödülleri 21 Şubat'ta Las Vegas'ta düzenlenen bir galayla 8'inci kez sahiplerini buldu. Avea da "Yılın Müşteri Hizmetleri Lideri" kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü, "Yılın Müşteri Hizmetleri Merkezi" kategorisinde ise Bronz Stevie Ödülü'nün sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, dünya devlerinin yarıştığı bir platformdan ödülle dönmenin gurur verici olduğunu belirtti.

Müşterilerine tüm kanallardan kaliteli, hızlı, proaktif ve değer yaratan bir deneyim yaşatmaya odaklı vizyonları olduğunu aktaran Onat, bu vizyonlarının iki temel noktasının teknoloji ve insan olduğunu kaydetti.

Hem teknolojiye, hem de çalışanlarına yaptıkları yatırımların karşılığını bu ödüllerle aldıklarını bildiren Onat, "Müşterilerimiz bizimle ayda yaklaşık 19 milyon temas kuruyor. Bu temasları dikkatlice ve detaylıca analiz edip müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde okumaya gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Avea Mobil Online İşlem Merkezi uygulamasının abonelerine birçok işlemi müşteri temsilcisine ihtiyaç duymadan ücretsiz bir şekilde yapabilme özgürlüğü tanıdığını aktaran Onat'ın açıklamada şu görüşlerine de yer verildi:

"Web ve IVR ile birlikte 'self servis' kanallarda daha da büyümeyi hedefliyoruz. Toplam Müşteri Kontağı içerisinde Self Sevis Kanal kullanım oranımız 2013 yılında yüzde 88 olarak gerçekleşti. Müşterilerimiz işlemlerinin 10'da 9'unu self servis kanallar üzerinden yaparken; akıllı telefonlarda kullanılan ve ücretsiz olarak sunduğumuz Avea Mobil İşlemler uygulamamız ise sektörün en beğenilen uygulaması oldu. Müşterilerin bulunduğu her kanalda olmak bizim için çok önemli. Farklı müşteri beklentilerine göre hem kanal çeşitliliğimizi, hem de konu ve segment bazlı uzmanlaşmayla müşterilerimize verdiğimiz hizmetin içerik ve kalitesini artırıyoruz."

Avea, 2013 yılında da IMI Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri'nde "En İyi Çağrı Merkezi" ve "Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi" kategorilerinde birincilik ödülü, "En iyi Müşteri Deneyimi" kategorisinde ise "En Övgüye Değer" ödülünü almıştı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir