AveaLabs Kuluçka Merkezi, yeni girişimcileri bekliyor

AveaLabs Kuluçka Merkezi, yaratıcı projelerini hayata geçirmek ve kendi işinin sahibi olmak isteyen yeni girişimcilerini bekliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea’nın Türkiye’de teknoloji alanında faaliyet gösteren girişimci sayısını artırma misyonu ile 2011 yılında kurduğu AveaLabs Kuluçka Merkezi, yaratıcı projelerini hayata geçirmek ve kendi işinin sahibi olmak isteyen yeni girişimcilerini bekliyor. 


11 Ağustos 2014 tarihine kadar www.avealabs.com adresinden online başvuracak girişimciler arasından yapılacak değerlendirmeyle belirlenecek proje sahipleri, alanında Türkiye’nin ilk lisanslı Ar-Ge merkezinin iletişim altyapısına ve test laboratuvarlarına erişebilirken; işlerini büyütürken AveaLabs çatısı altında ihtiyaç duyacakları ofis olanaklarından da yararlanabilecek

Türkiye’nin en yenilikçi mobil iletişim şirketi Avea, Türkiye’de teknoloji alanında faaliyet gösteren girişimci sayısını artırmak için AveaLabs Kuluçka Merkezi’nin kapılarını yeni girişimcilere açıyor. 

2011 yılında kurulan AveaLabs Kuluçka Merkezi, bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe şirket kurmak ve işlerini büyütmek isteyen genç girişimcilere altyapı ve pazarlama kanallarını açmanın yanı sıra projelerini büyütüp geliştirebilecekleri bir ekosistem sunuyor. 

Başvuruların 11 Ağustos 2014 tarihine kadar www.avealabs.com adresinden online yapılacağı AveaLabs Kuluçka Merkezi’ne; yapılacak değerlendirmeler sonucunda kabul edilen girişimcilere Avea’nın olanakları sunulacak. Merkeze kabul edilen genç girişimciler; Avea’nın internet ve intranet altyapısını kullanabilecek; test laboratuvarlarından yararlanırken; teknik ve ticari mentörlük almak gibi pek çok ayrıcalıklı imkâna da sahip olacak.

İş planları ve performanslarına göre 6 ila 18 aylık bir süre boyunca AveaLabs tarafından sunulan ayrıcalık ve olanaklardan yararlanabilen girişimcilere; ayrıca Avea’nın farklı bir ölçeklerdeki firmalarla işbirliği platformu olan Avea İş Ortaklığı kapsamında değerlendirilme şansı da doğuyor! 

AveaLabs Kuluçka Merkezi’nin yeni döneminde yer alarak, hayallerine bir adım daha yaklaşmak isteyen girişimci adayları, 11 Ağustos 2014 tarihine kadar tarihine kadar www.avealabs.com adresindeki formu doldurarak başvurularını yapabilecek. 

Girişimciler ve mezunlar Avea Kuluçka Merkezi  bilgilendirme toplantısında buluşacak

Avea Kuluçka Merkezi’ne başvuru yapan ve bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen girişimciler için ise önümüzdeki günlerde bir bilgilendirme toplantısı yapılacak. Toplantı tarihinin www.avealabs.com adresinden duyurulacağı toplantıya online olarak Türkiye ve dünyadan da girişimciler bağlanabilecek, Avea yetkililerine merak ettikleri konularla ilgili sorular sorabilecekler.

Etkinlik boyunca Kuluçka Merkezi’nin sunduğu olanaklar katılımcılarla detaylı bir şekilde paylaşılırken; Kulukça Merkezi’nden mezun olan girişimciler de Avea serüveni boyunca edindikleri deneyimleri de aktaracaklar. 

Bu konularda ilginizi çekebilir