Avealı kadınlar yaza b-fit ile hazırlanıyor

Avea, b-fit kampanyası kapsamında kadınlara 3 ve 6 aylık üyeliklerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, spor ve yaşam merkezi "b-fit" ile gerçekleştirdiği kampanya kapsamında, kadınlara 3 ve 6 aylık üyeliklerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, kadınları sağlıklı yaşama ve girişimciliğe teşvik eden b-fit ile yeni bir kampanyaya imza atıyor.

 Avea, bugüne kadar 200 bin kadına spor yapma imkanı sağlayarak kadınların sağlıklı yaşamasını, bir yandan da "franchise" sistemi ile kadın girişimciliğini desteklemeyi amaçlayan spor ve yaşam merkezi b-fit ile gerçekleştirdiği kampanya kapsamında, her yaş grubu ve gelir seviyesinden kadına spor yapma imkanı sunuyor.

Sadece kadınlara yönelik ve 30 dakikalık, kişinin kendi itme-çekme gücüyle istasyon çalışmaları yapmasını sağlayan bir spor sistemi olan b-fit, spor yapmak isteyenleri doğru ve etkili bir egzersize yönlendiriyor, hem formda kalmaya hem de kardiyovasküler sistemini geliştirerek sağlıklı bir yaşam sürmeye yardımcı oluyor. b-fit işbirliğiyle sunulan bu fırsattan yararlanmak isteyen tüm Avealı kadınlar, Nisan 2015'e kadar sürecek kampanya kapsamında 3 ve 6 aylık üyeliklerde yüzde 25 indirim kazanıyor.

BFIT yazıp 5060'a kısa mesaj atan Avealı kadınlar, kendilerine gelen şifreyle b-fit'in 48 ildeki 235 merkezinde bu kampanyadan yararlanabilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir