Baydöner 'rekor' vergi ödedi

Döner restoran zinciri Baydöner, İzmir Ticaret Odası’nın düzenlediği 2013 Yılı Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni’nde restoran kategorisinde altın madalyanın sahibi oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - İzmir Ticaret Odası’nın düzenlediği 2013 Yılı Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni 1 Kasım 2014 Cumartesi günü  İzmir Hilton Oteli Barbaros Paşa Balo Salonu’nda gerçekleşti. Törende 2013 yılı vergi rekortmenleri onurlandırıldı. Döner restoran zinciri Baydöner, restoran kategorisinde altın madalyanın sahibi oldu.

Her yıl geleneksel olarak yapılan, vergi ödemede ve ülkeye döviz kazandırmada başarılı üyelerin ödüllendirildiği 2013 Yılı Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni’nde bu sene 75 altın, 75 gümüş ve 74 bronz madalya, 424 özel ödül, 649 takdirname olmak üzere 1297 ödül verildi. Ödül töreni, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş gibi önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Altın madalya ödülünü Aziz Kocaoğlu’dan alan Baydöner Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Burak Sarı şöyle konuştu; 

"Ödenen her verginin bize hizmet olarak geri döndüğünü unutmamak lazım. Baydöner olarak vergimizi zamanında ödeyerek ülke ekonomisine katkıda bulunmak ve bununla ilgili ödüllendirilmek bizim için bir gurur kaynağıdır. İnanıyorum ki önümüzdeki yıl bulunduğumuz yeri koruyacak ve hatta artan mağaza sayımızla çıtamızı daha da yükselteceğiz."

Bu konularda ilginizi çekebilir